С какво PASSAT В5.5 е по-добър от PASSAT В5
-
- Автомобил:
- Двигател:
здравеи колега
не се набутваи новите двигатели са много претенциозни относно нафтата малко вода да прекара и на ремонт двигателя а там са сериозни суми в България не сме дорасли за тях горивата са ни калпави
- syncro fen
- Автомобил:
- Двигател:
Аз вече не се чудя, трети месец дигам прах по улиците с него!
Иначе ти благодаря за мнението - имаш право. Дори В 5.5 ми харчи с 1 - 1,5 л повече в сравнение с В5. Взех го защото беше в състояние на чисто нов автомобил от витрина, дори някои се "вързаха", че наистина е чисто нов. А бе, от мен да знаеш колега: "Кеф цена няма"!

Иначе ти благодаря за мнението - имаш право. Дори В 5.5 ми харчи с 1 - 1,5 л повече в сравнение с В5. Взех го защото беше в състояние на чисто нов автомобил от витрина, дори някои се "вързаха", че наистина е чисто нов. А бе, от мен да знаеш колега: "Кеф цена няма"!

- Tedo-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: В5-----------В5,5
Radoslav_Radev написа:В5 води с едно яко предимство--на него е сложен тъи нареченият от многото собственици на тези модели на Фоци двигател AFN-110h/r тоест безукорният мотор с невероятни възможности в това число и с възможност за чип,и то чип от 36 кончета,с две думи В5 е по доброто като идея,особенно ако е и гледан добре

голямо предимство

този със 131кс като му се сложи чип, дали не става още по-добре

Re: В5-----------В5,5
Tedo- написа:![]()
![]()
![]()
голямо предимство![]()
![]()
![]()
![]()
този със 131кс като му се сложи чип, дали не става още по-добре
Принципно е по-добре, стига да не се разпадне турбото или да му изпадне скъпия демпферен маховик.