Интересно ми е да разбера в какво влагат другите хора в днешно време парите си. Предстои финансова криза, както предсказват някои специалисти, в какво бихте вложили вие наличните си финанси, за да не станат жертва на евентуална инфлация.
Надявам се темата да придобие сериозен характер. Хубаво е ако някой е чел нещо по темата да пусне линк със въпросната статия, новина и т.н.
Поздрави,
Веско

В какво влагате парите си?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля, че темата беше в какво си влагате парите, а не в какво бихте си воложили парите, ако ги имахте....Моят отговор на темата е в Плевен заплатите не са толкова големи, че да ти остават пари чак пък и да влагаш в нещо...парите ги влагам в оцеляването си в тази скапана държава храна,сметки,бензин.....и от време на време когато успея случайно да заделя некой лев в колицата...
- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
Статистиката за България е, че повечето хора вече си влагат парита в Злато, но не какво да е злато, ами златни монети.Разликата е в това, че като отидеш на златар за един пръстен плащаш не само златото по него, но и маисторлъка, а доколкото до монените те са си с фиксирани години/грамаж и т.н запознат съм от близо с тази дейност, и ако някой си търси нещо ЛС 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”