Мотото ми е абзац от една ретро песничка : "носете си новите дрехи момчета" към кото прибавям яжте , пийте и ...
В какво влагате парите си?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- valdesbg
- Автомобил:
- Двигател:
Влагам ги в спомени (хубави моменти ) - НЕ пестете , живота е прекалено кратък че да си позволя да се лиша от каквото и да било удоволствие . За жалост често след подобни "влагания" нямам АМА никакъв спомен ... на сутринта
Мотото ми е абзац от една ретро песничка : "носете си новите дрехи момчета" към кото прибавям яжте , пийте и ...
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Единственото нещо,което винаги е имало,има и ще има реална стойност, бърза ликвидност, лесна съхраняемост и реална настояща и бъдеща употреба е златото и то в насипно състояние (не накити). Всички други форми на собственост (активи) рано или късно ще губят от стойността си.
Друго нещо,в което си заслужава да се вложат пари е рентабилния бизнес.Рентабилен бизнес има,когато % печалба от 1 вложен лев годишно минус данъци печалба и доход, минус пропуснати печалби >= основния лихвен % по влоговете за год. Трябва да се вземе предвид и инфлацията,разбира се.
Мое мнение.
Друго нещо,в което си заслужава да се вложат пари е рентабилния бизнес.Рентабилен бизнес има,когато % печалба от 1 вложен лев годишно минус данъци печалба и доход, минус пропуснати печалби >= основния лихвен % по влоговете за год. Трябва да се вземе предвид и инфлацията,разбира се.
Мое мнение.
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Аз моите си ги вложих в първия мой бизнес. Иначе мои познати влагат в къщички и бунгалца в провинцията, влагат после и за ремонт и ги пускат за продажба. Докато се продадат за година-две на някой заблуден англичанин си почиват там, цър-пър скаричката и биричката...и аз скоро ще се сдобия с едно бунгалце в моето село, само че е сложно с документите. Друг мой познат прави така с апартаментите в София, но се е наплашил от един срив на пазара, още преди да го коментират в новините и мисли да се спре на нещо наистина хубаво, а не изкривени кооперации в Овча Купел. Иначе имам едни приятели златари, при които идват да има правят малки кюлчета злато или платина и това е голяма практика, почти колкото купуването на верижки.
Накратко - злато и недвижимо имущество извън големите градове
Накратко - злато и недвижимо имущество извън големите градове
-
Uneek
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
Аз съм сериозен инвеститор в петролния бизнес
и в развлекателната индустрия
Демек харча си парите за бензин и глупости
Иначе сериозно - бях си вложил част от парите дългосрочно в акции и фондове (2 години работех в тази сфера) ,но сега ме е срам да си призная че се стопиха адски много и че съм на загуба
Иначе сега за момента ги влагам в стягането на 1 апартаментче
Иначе сериозно - бях си вложил част от парите дългосрочно в акции и фондове (2 години работех в тази сфера) ,но сега ме е срам да си призная че се стопиха адски много и че съм на загуба
Иначе сега за момента ги влагам в стягането на 1 апартаментче
Върни се в “ОФФ-Топик - други”