На някой може да му се стори глупав въпрос,но аз неразбирам и за това питам!Имам Голф3 1.9тди двигател 1z. с чип.
Та въпроса ми е могали на този двигател да му сложа дюзи от Голф3 1.9тди 110кс.афн ли му беше номера на двигателя не съм сигурен.
И дали ще има някаква промяна в мощността,във вървежа,дали изобщо си заслужава цялата тази операция,каква е цената на тези дюзи с монтажа,ако си заслужава имали някой от форума който може да ми ги монтира?Ще съм ви много благодарен,ако някой ми помогне!
Въпрос за смяна на дюзи на 1z.двигател.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- markonis
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа:Заслужава си.Само обаче трябва да смениш и чипа за да осетиш истинския ефект/имам предвид чип за новите дюзи/.
ок,а ако оставя старият чип,защото за него съм дал доста пари,дали пак ще има някаква усезаема разлика?
Колко пари горе долу са едни дюзи от 110кс.?
Колко ще ми вземат за монтажа горе-долу?
Ще съм ви благодарен за всякаква информация!
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- markonis
- Автомобил:
- Двигател:
Andonov написа:markonis написа:За моя чип дадох 399лв. и беше на промоция от digital tuning с 5 години гаранция!Затова въпроса ми е ще имали някаква промяна в мощността със стария чип!
Ще има и то осезаема.
Но ако смениш и софта след по-големите дюзи ефекта ще е поразителен.(питай колегата Ifidik)
Колега колко ще ми вземат за смяна на софта?
За сега мисля само да сменя дюзите,дано да има някаква промяна,да не се окаже само,4е съм си дал парите за нищо!
- markonis
- Автомобил:
- Двигател:
van4ote написа:абе що се занимаваш с глупости ами не си караш колата?да не мислиш че ще стане самолет,само ще наливаш в бездънната яма и ще се чудиш от каде ти е дошло-не питаи старило ами патило.
Абе ти що ме мислиш мене а???
Никой не о4аква от колата да стане самолет,дишай спокойно!
И наливам в коли4ката си щот мЪ кефи,за ТУЙ ще наливам!
Върни се в “Дизелови агрегати”