В едната посока ми е 18км.
Първите 15км.минавам за 10-тина мин.Останалите 3км.-20мин.
В тясното Търново сутрин в 9.00ч. не е за каране.

Колко километра карате до работа всеки ден?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Около 3-4 км (не съм го мерил). От Билла на "България" до НДК. Отиването ми коства между 5 и 30 минути, според зависи дали куките в будките са в настроение да пускат за по-дълго колоната и дали има катастрофа, която неименуемо е затворила поне една лента. Вечер е по-кофти. Вече ми стана навик да си тръгвам от офиса между 8 и 9, че по-рано е направо ад. Последно засичах същото разстояние около 45 минути на връщане. 30 от тях прекарани между НДК и Гешов.
Re: Колко километра карате до работа всеки ден?
до единия офис съм на 0.5км -> 5 мин пеша или 1-10мин с кола зависи от времето и часа
до другия имам 8 км, които се минават за 10-20 минути, но пътувам сутрин след 9:30 и вечер след 19:30.
до другия имам 8 км, които се минават за 10-20 минути, но пътувам сутрин след 9:30 и вечер след 19:30.
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В нас си бачкам.. Че напоследък се махнах и от тази прашна задръстена и вечно-в-строежи столица. А беше хубав град... Като взех книжка пътувах за 15мин от единия край на града до другия, и то в 18:00. Сега е едно голямо, мръсно село. Сега разстояния, които преди ги взимах за 10 минути ми костват час, а понякога и повече... 

Аз пътувам всеки ден по 56км в едната посока...не знам как не си потърсих работа по-наблизо, не е като да ме чаката разголени манекенки за фото сесия, ама си е работа, свикваш. Нали е евтино извън града, и ни направиха нова сграда надалеко, складираме и пращаме диамантени инструменти правени в Б-я, във всяко едно кътче на света...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”