Една тема за мотористите и отношението ни към тях на пътя

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Сря 22 окт 2008 15:31

CRX Racing написа:
chefito написа:...ТОВА НЕ Е ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО И НЯМА МЯСТО НА ПЪТЯ!!!!!! Или да карат с 50 или да хващат гората....мразя мотористи! ЧЕСТНО! МРАЗЯ ГИ ЗАТОВА...

Много силни думи :roll:
Как реши, че не е превозно средство незнам...

е са как е решил....и ти па зададе едни въпроси mhihi mhihi
аз ти каам че един реши че е по голям и ме избута от пътя в насрещтното ти са тука за едно такова безобидно решение баси :lol:
Но пича е прав верно май ги е яд че не могат да се врат чак толкова :twisted:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Сря 22 окт 2008 15:32

CRX Racing написа:
chefito написа:...ТОВА НЕ Е ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО И НЯМА МЯСТО НА ПЪТЯ!!!!!! Или да карат с 50 или да хващат гората....мразя мотористи! ЧЕСТНО! МРАЗЯ ГИ ЗАТОВА...

Виж кво пише на аватара ти .. и ще ти стане ясно защо не е... /онова преди Club/
това което караш в съчетание с малко неразумност = операционна маса..

И пак казвам.. стига с това "врене" пак ще попитам джиповете тръгват ли офроуд по градинките и тротоарите.. като го могат.. то и полото може ама не го правя..
имам акъл..

"Моторджията" също не го прави.. /или ако го прави е много много обмислено/

ама голфаджията-моторист той не може да не го направи...

вместо като най-уязвими участници в движението да се пазят най-много .. то е точно обратно...

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Сря 22 окт 2008 15:36

sick_fuck написа:
ISRalien написа:

Пич един път те попитах, ще те попитам пак какво целиш с тази тема и неизвестната ти теза за мотористите, която толкова ревностно защитаваш :?:
ISRalien написа:Какво като се вре? Пречи ли ти? Създава ли опасност за него и околните по този начин?

Увеличава многократно риска за себе си и околните това малко ли е :?:

абе аре стига бе баси къв риск увеличава,вие си чакате на сфетофара,аз си минавам и къв е риска,а и явно са му симпатични мотористите и човека се загрижил теб кво ти пука....
ти що не караш опел тогава аз да те питам :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 22 окт 2008 15:50

wili98 написа:
Ludia написа:Ти ако можеше с полото щеше ли да се вреш? Не можеш и за това му завиждаш.

дори и да можех да се "вра", и дори и да го правя.. със сигурност няма да казвам "пазете ме".. щот виждаш ли мога да се вра и го правя....

хайде моля да не изваждам и една теза, че 50% от задръствания са дело на "врящи се" ербапи.. къде с мотори, кде с коли, къде с рейсове...

Пак го казвам.. нямам против да се врат.. но да не създават предпоставка за сакатлък...
да ме изпреварват и с 500... ако искат.. само да предвиждат място и за мен и за него..

Вили, тва аз не съм го казвал :roll: :roll:

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Сря 22 окт 2008 16:03

Matematiks написа:
sick_fuck написа:
ISRalien написа:

Пич един път те попитах, ще те попитам пак какво целиш с тази тема и неизвестната ти теза за мотористите, която толкова ревностно защитаваш :?:
ISRalien написа:Какво като се вре? Пречи ли ти? Създава ли опасност за него и околните по този начин?

абе аре стига бе баси къв риск увеличава,вие си чакате на сфетофара,аз си минавам и къв е риска,а и явно са му симпатични мотористите и човека се загрижил теб кво ти пука....

Тебе пък кой те пита :?: Това какво карам аз си е моя работа и не занимавам другите или да пусна и аз тема "шо не карам опел" а ?

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Сря 22 окт 2008 16:14

Малко селската седянка стана темата. Според мен идеята е да са по толеранти хората на шосето и най - важното !!!! ГЛЕДАЙТЕ СИ В ОГЛЕДАЛАТА ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ!!! Аз карам мотор и кола, при желание и камион мога, проблема при мотора е че шофьорите на автомобили на подсъзнателно ниво не те възприемат като участник в движението, самия аз съм го изпитвал.... като съм в колата моторите много трудно ги виждам. Та за мотористите една мъдрост ако не я знаят..... като сте на улицата мислета за себе си като за НЕВИДИМИ и нещата горе долу са добре, ясно е че има психопати които винаги могат да те прегазят, но това горе долу важи за всички които са на улицата. Айде здраве на всички, peace на мразещите и respect на обичащите мотоциклетите.... 8)

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Сря 22 окт 2008 16:44

sick_fuck написа:
Matematiks написа:
sick_fuck написа:
ISRalien написа:

Тебе пък кой те пита :?: Това какво карам аз си е моя работа и не занимавам другите или да пусна и аз тема "шо не карам опел" а ?

са с риск да заключат темата щи кажа че ме пита защото темата ме касае лично понеже 8 месеца в годината се предвижвам само с мотоциклет,и темата е пусната не за да се правят полемики и да се задават вапроси на кой къв му е случая и за защо защитава някой каузи, а за такива кат тебе да земеш да помислиш че мотористите нема ламарина за да ги пази и ако евентуално не ви нарушаваме пространсвото ако може нали се пак да не се прайте че не ни виждате
е тва е братя,аре със здраве

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Сря 22 окт 2008 17:01

Донори, голфаджии...все едно и също. :lock:

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Сря 22 окт 2008 17:05

значи има един тип мислене, който много помага- винаги очаквай, че този отрани не те вижда, че оня без премиство ще тръгне, че еди кой си ще прасне спирачка, защото решава да обърне. това спасява много и точно в недоверието в другите е истината. при мотористите това ОБИКНОВЕННО не важи. не се пазят сами. ами наистина някой път не ги виждаш, а те винаги разчитат на обратното. ако не го правят проблемите им ще са по-малко. провирането по светофарите е опасно- да, защото днес един както се вреше пътника отзад ми закачи с коляно огледалото. карай, не му направи нищо. но като се провират и аз реша с 2 км, просто с пусната спирачка да заобиколя шахта и го буташ, вярно, че е леко, но все пак. а като си карам в моята лента по цариградско около плиска посока пловдив има едни хубави дълбоки шахти и си ги заобикаляш, ката не променяш лентата какво да гледаш в огледалата- обаче някой хитрец решил да мине в някво разстояние 50 санта между 2-те коли и пак го буташ. защото разчита, че аз ще го видя. ако си кара по средата на платното без да минава между колите няма никой да го блъска. може и някой да ме засече и за д аизбегна удър например пак да шавна в рамките на моето си платно итой пак е долу. просто мотористите не карат внимателно

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Сря 22 окт 2008 17:19

CRX Racing написа:

Дърво без корен.

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Сря 22 окт 2008 17:23

R@do написа:
CRX Racing написа:

Дърво без корен.

mhihi mhihi mhihi за тва спор нема :)
ма тя и колата нема :twisted:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 22 окт 2008 17:28

Беше ясно, че темата ще избие на "вие сте такива, ние онакива" и до безкрайност се повтаря един рефрен.

Сега ако автора на темата обясни каква му беше идеята да я пусне и поне той направил ли си е извод, че такива проблеми/теми не се разискват по форуми, ще съм му много благодарен :idea:

Потребителски аватар
benzino
Автомобил: VW Polo 86c
Двигател: mix

Re: Една тема за мотористите и отношението ни към тях на път

Мнениеот benzino » Сря 22 окт 2008 18:00

Аз принципно не навиждам мотористите "камикадзета". Ама колкото и да ги мразя, толкова и трябва да се зъобразявам с тях... Т'ва са хора, на които трябва да се обръща огромно внимание на пътя, тъй като не е ясно какво ще му хрумне на"камикадзето"... За т'ва аз лично видя ли някой моторист, че е тръгнал да ме изпреварва или е срещу мене, изпреварвайки кола, гледам да мръдна възможно най-вдясно :idea: . Така мисля, че до известна степен предпазвам и мене си и моториста, защото не знам какво може да случи...

Потребителски аватар
benzino
Автомобил: VW Polo 86c
Двигател: mix

Мнениеот benzino » Сря 22 окт 2008 18:03

Matematiks написа:
R@do написа:
CRX Racing написа:

Дърво без корен.

mhihi mhihi mhihi за тва спор нема :)
ма тя и колата нема :twisted:

От колата поне не се пада при залитане...

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Сря 22 окт 2008 19:20

Matematiks написа:братя,аре със здраве

:drunk да сме живи и здрави това е най-важното

Върни се в “ОФФ-Топик - други”