Къде може да се наблюдава сервиза - Сакар или Порше БГ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- ФСБ
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
в Порше Изток. Нищо не са правили, нямало нужда, само масло и маслен филтър смениха. Ще проверя пак маслото и ако наистина е отгоре, сигурно ще ходя да го източат малко. Тоя каза, че според няго нямало проблем, но ако държа, можели да издърпат малко отнекъде (май през дупката на пръчката каза). То тея пръчки за масло така са ги напраили тъпо, че не мога да разбера докъде точно е маслото - има некви топки, конуси, е*ем ли му майката...
при положение че маслото е над максимума мотора се чуди откъде да го изхвърли и ако не поддаде някой семеринг си го изгаря като пич от което страдат сондите и катализаторите..... а тези нови коли с Хай тек сонди... по 2-3 на генерация... направо ги виждам АУТ...
Бягай да източат малко около 1л (ако е 5-6мм над максимума) ма то зависи и какъв мотор е колата....
абе не е добре
Бягай да източат малко около 1л (ако е 5-6мм над максимума) ма то зависи и какъв мотор е колата....
абе не е добре

- filipov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес ми смениха и на мен маслото в Порше-Изток. 3 часа чаках, но имаше и други проблеми. Иначе за около 90 мин. го сменят / в други сервизи за 15 мин.
/ Цената за смяна на масло, маслен филтър и въздушен - 284 лв. с ДДС - маслото е с удължен пробег до 30 хил., но може да се наложи да се ходи и по-рано в зависимост от това кога ще ми светне сервизната лампа. 

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”