МК2 - VR6 Breather ...The END> 2015
- Adrian-AAA
- Автомобил: Golf 2 and 3
- Двигател: AAA and AFN
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
много трудна работа......от РС232 да извадиш УСБ.....пробвай в някоя компютърна фирмаanndroo написа:колеги помагайте търся следния адаптер
http://m2.sourcingmap.com/smap/images/i ... 3_ux_n.jpg

- Adrian-AAA
- Adrian-AAA
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега..стига припада...това си е най-стандартен кабел RS232 към RS232(прав кабел...всеки пин си отговаря на съответния от другата букса) и се продава във ВСЯКА компютърна фирма та дори и в железария съм го виждал
Не се връзвате към мегата заради неправилни настроики на компорта особено ако ползвате преходник USB->RS232 или от неправилно подбрана версия от Мегатюна
Ако си правиш колата при Сашко да се обади да му обясня.
РАСО

Не се връзвате към мегата заради неправилни настроики на компорта особено ако ползвате преходник USB->RS232 или от неправилно подбрана версия от Мегатюна

РАСО
- Adrian-AAA
- Adrian-AAA
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
paco написа:Колега..стига припада...това си е най-стандартен кабел RS232 към RS232(прав кабел...всеки пин си отговаря на съответния от другата букса) и се продава във ВСЯКА компютърна фирма та дори и в железария съм го виждал![]()
Не се връзвате към мегата заради неправилни настроики на компорта особено ако ползвате преходник USB->RS232 или от неправилно подбрана версия от МегатюнаАко си правиш колата при Сашко да се обади да му обясня.
РАСО
Баце миналата година съм загубил поне 4 дена за да си играя с тея смотани преходници .... какво ли не правих ... с помоща на една камара Компиутарни спецове ... вклиу4ително и с тфоя помощ , ама никои преходник освен тоя 4ерния от снимката по горе не успя да се заки4и с Мегата

Не ти настроики не ти вра4ки .... и 4ерния успях да го подкарам с една камара други дривери и програмки

Така 4е тя мегата просто си е по капризна

P.S. Аз съм му заки4ил МС-а , но колата ве4е си е при него в София , и тои иска да си настрои неговия лаптоп за да може да си 4оварка вътре

Не ми звънна за дисковете