Отново мизерия - този път Еконт
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dan40
- Автомобил: Alfa 156 2.0 TS
- Двигател:
мисля така да направя точно ... мерси на всички колеги за разбирането и стискайте палци да ги навра в кучи г*з тия некадърници . Единствено тва ще ни оправи ... наивност , нахалство и натиск всеки ден докато не разберат , че те работат за нас , а не ние за тях . При развитие ще пиша с удоволствие
Ако админите преценят нека заключат темата , мисля че повечето разбраха за какво става въпрос

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
КОлеги научете се като пускате или Ви пускат пратка чуплива да се прави застраховка . В "Спиди" за пратка 100лв за застраховка се плащат почти 30 ст.
При застрахована пратка куриерите се отнасят внимателно с нея.
Сори но това е България.
почти всеки ден изпращам или получвам пратки съм свидетел сутрин как се разховарва камиона в склада на "Спиди" . Хвърля се от камиона и , ако се хване -добре, ако не се хване пада на земята.
При застрахована пратка куриерите се отнасят внимателно с нея.
Сори но това е България.
почти всеки ден изпращам или получвам пратки съм свидетел сутрин как се разховарва камиона в склада на "Спиди" . Хвърля се от камиона и , ако се хване -добре, ако не се хване пада на земята.
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мен стоката щте си я платят, няма къде да идат, въпроса е колко си поискал, според мен трябва да преснимаш страница от онлайн магазин или нещо и да искаш, толкова, че да си купиш нова с парите и транспорта да си платиш и всичко, успех...Коклото до Еконт, често работя с тях и не съм имал никакви проблеми, но в малките градове явно е друго... 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Да ама днес проблем. Имам изпратена пратка на 5.11 с наложен платеж до Силистра и от 3 дни ме мотаят с изплащането . Знам , че отсрещният си е взел пратката и си е платил.
От 3 дни отговора е - пратката не е взета още / не е освободена/.
Е днес чашата преля и направих панаир , трябнваше да дойде и управителката , която днес не е на работа и да се говори с офиса в Силистра.
Оказа се , че както и знам пртката си е взета и е платено , но от офиса в Силистра въртят някакви игрички.
Колеги търсете си правата и не оставяйте да ви играят номера.
От 3 дни отговора е - пратката не е взета още / не е освободена/.
Е днес чашата преля и направих панаир , трябнваше да дойде и управителката , която днес не е на работа и да се говори с офиса в Силистра.
Оказа се , че както и знам пртката си е взета и е платено , но от офиса в Силистра въртят някакви игрички.
Колеги търсете си правата и не оставяйте да ви играят номера.
- dan40
- Автомобил: Alfa 156 2.0 TS
- Двигател:
Според мене куриера когато взима пратката трябва да прецени дали е добре опакована или не , и да реши дали да я вземе или не . Още повече в моя случай , КУРИЕРА е опаковал стоката , защото човека който я е пращал не я е бил опаковал и там на място са го направили това . + това на опаковката с големи букви пише ЧУПЛИВО ! Ти ако вземеш чужда кола и я удариш кой носи отговорност за колата ?? , ти или този който ти я е дал ? Щом е попаднала веднъж вече в ръчичките на куриера , той е отговорен за стоката
- panasonicsds
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Отново МИЗЕРИЯ - този път ЕКОНТ
КОЛЕГИ НЕ ПОЛЗВАЙТЕ УСЛУГИТЕ НА ЕКОНТ ЗАЩОТО СА МНОГО НЕКОРЕКТНИ КУПУХ ДЖАНТИ ОТ ЕДИН КОЛЕГА ТУКА ОТ ФОРУМА ПРАТИ МИ ГИ ЧРЕЗ ТАЗИ СМАЧКАНА ФИРМА А ТАМ СЛУЖИТЕЛИТЕ СА МИ КРАДНАЛИ КАПАЧКИТЕ НА ВЪПРОСНИТЕ ДЖАНТИ НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО АКО ГИ НАРЕКА ЦИГАНИ ЩЕ ОБИДЯ ЦИГАНИТЕdan40 написа:Здравейте колеги! Първо искам да се извиня за това , че ви занимавам с проблеми като този , и за някои изрази които ще употребя по-надолу по адрес на ВИНОВНИКА заради който седнах да пиша.
Значи цялата история е следната : Харесах си една решетка KAMEI заедно с Bad Look от форума на tuning.bg , за доста прилична цена и много се зарадвах , че най-накрая ще си имам такава комбинация , каквато м/у другото търся от доста време насам . Всичко ОК , свързах се с пича който продава решетката (той е от Пловдив) , разбрахме се чрез куриер да ми я изпрати и дотук добре ! Оттук вече се намесва небезизвестната за всички нас спедиторска фирма ЕКОНТ ! Качват я те на бусчето (или там каквото и да е) , и някой СУЛЬО , който му е крив целия свят , че трябва да си мръдне малко гъза да поработи , мятка решетката при целия куп кашони и пликчета пътуващи за София , и въобще даже не си е направил труда да погледне , че на опаковката е залепена ОГРОМНА лепенка - ЧУПЛИВО !!! И познайте какво става ?!?! ... Хубавата решетчица вече е на парчетаЗвънят ми те днес по обед , и ми заявяват - "Ами стоката ви е вече тук , но е СЧУПЕНА при пренасянето " . К'во прайме, питам аз ! Отговора: "Ами трябва да дойдете в централата ни (Хаджи Димитър) за да напишеме там някви протоколи и секви такива шитни за рекламация . ОК , отивам аз .. и след 1 час чакане на студа , идва някъв ПАРЦАЛ , който им се води управител , и започва да ми обяснява , как трябва да си заплатя стоката , и чак тогава да пусна такъв ИСК , а най интересното и нагло нещо беше , че трябва да я платя , за да я отворя да вида дали ония ТУПАН при пренасянето не е счупил още нещо
. В крайна сметка след 2 часа нерви и разправии ... едно че си платих за СЧУПЕНА РЕШЕТКА , и второ сега трябва да чакам 14 дни за да получа някъв отговор дали ще ми я изплатат или не . Е ТВА Е ПИЧОВЕ - ЖИВЕЕМ В НЕГЪРСКА ДЪРЖАВА И ВСЕ ПО ЗЛЕ ЩЕ СТАВА !!! Колкото до ЕКОНТ - ясно ми е че нито ще съм първия нито последния с такъв проблем , но имайте едно наум !! освен ако не пращате винкели или пирони .. те поне немогат да се счупят .. Всъшност знае ли човек - все пак живеем в БУЛГАРИСТАН . Благодаря за вниманието !
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- Jogo_1
- Автомобил:
- Двигател:
малии ще кажете че се съм рекламен на еконт, почти всеки ден им ползвам услугите, и съм супер доволен, опаковам си нещата и няма проблем, при спиди е същото само там дето малко повечко се мотат но нямам оплаквания, преди имаше едни лео тия бяха пълна трагедия, ходил съм по 4-5 пъти за едн апратка все я няма или друго
.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”