Взима да се стъмнява доста по-рано и имам идея да се събираме по-раничко. Та на какво мнение сте вие?
П.С. Моля да гласуват само хора, който посещават сравнително редовно сбирките и са пряко заинтересовани от часа им
Промяна на часа на сбирките в Пловдив
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
00P
батинки ако вземете сда се сабирате по от рано ням да стане аз сам на работа до 6 и 30 така 4е айде да не се гласува тва и да не приказваме мн от хората даже имат работа и по до късно пък и няма как да дойдат по рано сега ще сменят времето така 4е ням да е толкова тъмно!
- Rieger-GTO
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1983
- Контакти:
Re: 00P
chefo_ написа:батинки ако вземете сда се сабирате по от рано ням да стане аз сам на работа до 6 и 30 така 4е айде да не се гласува тва и да не приказваме мн от хората даже имат работа и по до късно пък и няма как да дойдат по рано сега ще сменят времето така 4е ням да е толкова тъмно!
напротив Чефо ще стане още по тъмно.
Колкото до часа 19:00 си е супер.Миналата година нали пак го мислехме този вариянт.Има още нещичко че като стане по-студенко почваме да ходим по-кръчмите и някак си не върви да се събираме пимерно от 18:00ч. и в 7 часа бум на салатката или вечерята за някой.Е верно е тогава няма да имаме проблем с местата по-кръчмите,но въпреки това аз оставам твърдо 19:00.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: 00P
Забравяш старата мъдрост, че някои пият от мъка, други от радост, а Пламен може да пие и от снощи, знам ли?!?Rieger-GTI написа:...като стане по-студенко почваме да ходим по-кръчмите и някак си не върви да се събираме пимерно от 18:00ч. и в 7 часа бум на салатката...

Освен, че много хора сме на работа до по-късничко, нали се сещате, че от Тракия до Гребната в баш-задръстването в 18 часа е 1 час път?

- plamen032
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Така като гледам анкетата сбирката ще си остане от 19.00 ,но съм я пуснал за 6 дена така че да си седи (Търса хакери да какнат анкетата ПЛАЩАМ ДОБРЕ
)
П.С. просто аз свършвам работа към 5.45 и нито да хода от КАТ към Тракия и после да се връщам към сбирката, нито да хода и да виса към час докато вземат да идват първите колеги. П.С. всички който са на мойто положение да заповядат по-рано.
П>С.2 пЕЕнето (или пиенето беше
)ми се отава само събота вечер през останалото време съм шофер и не изневерявам на принципите си

П.С. просто аз свършвам работа към 5.45 и нито да хода от КАТ към Тракия и после да се връщам към сбирката, нито да хода и да виса към час докато вземат да идват първите колеги. П.С. всички който са на мойто положение да заповядат по-рано.
П>С.2 пЕЕнето (или пиенето беше

Re: Промяна на часа на сбирките в Пловдив
plamen032 написа:Взима да се стъмнява доста по-рано и имам идея да се събираме по-раничко. Та на какво мнение сте вие?
П.С. Моля да гласуват само хора, който посещават сравнително редовно сбирките и са пряко заинтересовани от часа им
Ще хакна каквото искаш само дай фаровете,че ще я намериш на трупчета иначе