зимни гуми 185/55/14 за Поло
зимни гуми 185/55/14 за Поло
Здравейте, искам да си купя зимни гуми 185/55/14 за Поло. Може ли някой да ми препоръча марка и/или място от където да си ги купя?
- benzino
- Автомобил: VW Polo 86c
- Двигател: mix
Re: зимни гуми 185/55/14 за Поло
frugo написа:Здравейте, искам да си купя зимни гуми 185/55/14 за Поло. Може ли някой да ми препоръча марка и/или място от където да си ги купя?
Не знам много за гумите, но 13-те не са ли най-подходящи за зима?
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=27863
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=27631
ей на-заповядай!
освен това-понеже не си споменал много важни неща(като шоф.опит,маршрут по който ще караш колата,много ли километри минаваш на месец)-какво очакваш от това запитване?конкретен отговор за твоята ситуация?Няма да стане,някакси
Пример-много колеги тук хвалят корморан сноупро,ласа сноууейс2...за мен,обаче тези точно(както и старата шарка на тигър) не стават,брат!нее гот да не можеш да се прибереш
Та тъй-марки и цени-бол-избора си е твой.успех
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=27631
ей на-заповядай!
освен това-понеже не си споменал много важни неща(като шоф.опит,маршрут по който ще караш колата,много ли километри минаваш на месец)-какво очакваш от това запитване?конкретен отговор за твоята ситуация?Няма да стане,някакси
Пример-много колеги тук хвалят корморан сноупро,ласа сноууейс2...за мен,обаче тези точно(както и старата шарка на тигър) не стават,брат!нее гот да не можеш да се прибереш
Та тъй-марки и цени-бол-избора си е твой.успех
Благодаря на всички, за изразеното мнение. Вече си купих зимни гуми. Всъщност нямах голям избор, защото този размер не е много популярен. Избрах Kleber, все пак са към Michelin. Всеки си хвали своята марка и своите гуми, това беше последния ми извод. Но все пак няма лошо да се обменя опит. Мога да кажа само да не си купувате зимни гуми Firestone. Обаче за летни ви ги препоръчвам, какви завои съм правил и с каква скорост, задницата просто не е мръднала. Не е истина. Хайде, леко и внимателно каране на всички.
- Stefo`o
- Автомобил:
- Двигател:
:)
и аз мислех за 185/55/14 но ми казаха доста лоши цифри за гуми, които не пада под 140лв, реших проблема със нови джанти 5.5 и размер на гумите 165/70/13 пък за гуми избрах "Vredestein"
- speka
- Автомобил:
- Двигател:
Re: :)
ей тва е най доброто решение поздравявам те и аз миналата зима бях на твоето място и от обикаляне и цифри си купих 4 пирелита с джанти 13 ки за 160 кинта!Stefo`o написа:и аз мислех за 185/55/14 но ми казаха доста лоши цифри за гуми, които не пада под 140лв, реших проблема със нови джанти 5.5 и размер на гумите 165/70/13 пък за гуми избрах "Vredestein"
- btkmobail
- Автомобил:
- Двигател:
frugo написа:Благодаря на всички, за изразеното мнение. Вече си купих зимни гуми. Всъщност нямах голям избор, защото този размер не е много популярен. Избрах Kleber, все пак са към Michelin. Всеки си хвали своята марка и своите гуми, това беше последния ми извод. Но все пак няма лошо да се обменя опит. Мога да кажа само да не си купувате зимни гуми Firestone. Обаче за летни ви ги препоръчвам, какви завои съм правил и с каква скорост, задницата просто не е мръднала. Не е истина. Хайде, леко и внимателно каране на всички.
Не си сбъркал колега!!!
Миналата зима бях с клеберки и нямат грешка!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”