Ел. огледала

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Stefo`o
Автомобил:
Двигател:

Ел. огледала

Мнениеот Stefo`o » Пет 24 окт 2008 8:23

Здравейте колеги, нов съм във форума и се извинявам ако нещо не съм направил както трябва и ако вече темата съсществува моля простете. Въпросът ми е следния, колко горе долу струва дясното ел.огледало, че тази вечер някой "добронамерен" гражданин е решил, че такова на мен не ми трябва. По-късно ще приложа и снимки, за да ви стане по ясно за какво говоря. за сега всичко кето мога да кажа е, че кабелите висят :( мерси предварително.

Потребителски аватар
superemo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот superemo » Пет 24 окт 2008 9:16

Заповядай харесай си някое огледалце 8)

http://www.avtosklad.bg/%D0%9E%D0%B3%D0 ... 30/50.html

А е хубаво да кажеш за какво фалве става дума :?:

Потребителски аватар
Stefo`o
Автомобил:
Двигател:

:)

Мнениеот Stefo`o » Пет 24 окт 2008 9:38

ами да нямаше да е лошо да спомена много си прав, но от видяното ... :) забравих значи става дума за VW Поло, 2000г, 1.4мпи, 60кс. Тъпото е, че тапанарите които са го направили са действали досто грубо и тъпо:) значи счупили са огледалото от основата и накрая са взели само самото огледалце, без машинарииките вътре за подгряване и ел.мърдане направо съм ...... нямам думи, по-късно ще приложа и снимки, за да ви стане по-ясно :)
мерси за бързата намеса .

Потребителски аватар
Stefo`o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stefo`o » Пет 24 окт 2008 10:25

Marto_Polo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Marto_Polo » Пет 24 окт 2008 11:26

Баси и идиотите !!!

Иначе може да минеш само с купуване на огледало а да си възстановиш това. Там където продават стъкла за фарове продават и само огледалцето. Вземаш го само него и го слагаш.

nikiks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

подгряване на огледала на поло 2004 год /очиларка/

Мнениеот nikiks » Вто 04 ное 2008 10:21

здравейте колеги, и аз вече съм собственик на поло, в общи линии го поразучих и разбрах кое за какво е и как се вкл. или изкл. но страничните огледала нещо не успях. На вратата имам кръгло копче с 3 положения L. R и символ за подгряване, за настройката на огледалата ясно но как се включва и изключва подгрева ? копчето не отреагирва на натиск или опън. Благодаря предварително.

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Вто 04 ное 2008 22:55

Тия верно са идиоти..... гледй да си го направиш като му смениш само стаклото ,че инаце цифрите са солени за ел огледалата. За моето поло обикновенните огледала (пълен коплект с ръчките отвътре) ги гледах на цени около 50 лв ,а ел огледалата 230 лв в същият магазин. Спомням си го много добре защото тогава реших ,че ако ми се наложи направо си купувам 2 с ръчно управление (защото само веднъж до сега ми се е налагало да ги настройвам - като купих колата :lol: )

Потребителски аватар
_HepBaka_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _HepBaka_ » Вто 04 ное 2008 23:04

тва са толко прости и зле малумници че немам думи от къф зор че го потроши и ще земе само стъклото ............. :rocketwhore :rocketwhore :rocketwhore :rocketwhore :rocketwhore :rocketwhore :rocketwhore :rocketwhore :rocketwhore

Потребителски аватар
superemo
Автомобил:
Двигател:

Re: подгряване на огледала на поло 2004 год /очиларка/

Мнениеот superemo » Вто 04 ное 2008 23:13

nikiks написа:... на вратата имам кръгло копче с 3 положения L. R и символ за подгряване, за настройката на огледалата ясно но как се включва и изключва подгрева ? копчето не отреагирва на натиск или опън. Благодаря предварително.

Май по-принцип подгряването на ел.огледалата се включва заедно с подгряването на задното стъкло при работещ двигател.
Тествай: включи подгряването на задното стъкло и виж дали се загряват и огледалата ;)

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Вто 04 ное 2008 23:18

При по старичките кошове дали е така ,че каквото и да правя нищо не стопля огледалцата (а може и да няма подгряване там фабрично при нас :roll: )

kostenurko
Автомобил:
Двигател:

Re: Ел. огледала

Мнениеот kostenurko » Пон 16 фев 2009 23:38

а как стои въпросът със самото прибиране на огледалата към купето, тъй като моите нещо не искат въпреки, че се пробвах да ги понатисна по- силничко. Става дума за ел. огледала на Поло 1,4, v16, 2000 г. Извинявам се, ако на някой му се стори тъп въпроса, ама съм от отбора на новобранците за сега.

Потребителски аватар
Stefo`o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stefo`o » Вто 17 фев 2009 11:13

Пробвай с още по-силничко натискане и тогава ако не се прибере значи тез от автокъщата, от която си взел колата са ти сложили по един болт, защото явно си бил със счупени огледала и просто са замазали нещата.

siso92
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот siso92 » Вто 17 фев 2009 22:30

Stefo`o написа:Пробвай с още по-силничко натискане и тогава ако не се прибере значи тез от автокъщата, от която си взел колата са ти сложили по един болт, защото явно си бил със счупени огледала и просто са замазали нещата.

Като гледам и при теб е така-с видийка.Май чаркалъците ти са здрави-пробвай дали работят и си вземи само стъкълце с подложката.Пиши колко е,че една патка счупи моето и сега съм си лепнал просто огледалце с двойнолепещо върху счупеното-грозна работа.
Момчета ,мойто е 98г и огледалата ги подгрява със задното стъкло.

kostenurko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kostenurko » Нед 22 фев 2009 23:52

братле, оказа се, че при мен всичко си е наред и за сега няма да се налага да купувам нищо.

Потребителски аватар
Stefo`o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stefo`o » Пон 23 фев 2009 11:26

Браво товава :) :да: как го оправи, защо се инатеше това огледало и ти късаше нервите :)

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”