Малък проблем...отпреде свири!!!
- ivsnara
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: Дизел
Малък проблем...отпреде свири!!!
Ами колеги от 2,3 дена се заслушвам и много ме дразни отпред на предните гуми писклив звук при натиск на спирачката.Когато спирам на скорост или намалям не се чува но при легнал полицаи понеже ми се налага да спирам с това окачване разбирате ме освобождажам от скорост и се чува пак този шум все едно старже но определено свири... Извинявам се за въпроса но просто не съм толкова компетентен.....

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Щом се чува когато натискаш спирачката проблема ти е в накладките.Може и да са нови примерно,но ако са по твърди и не качествени свирят.Има и нещо друго,но не съм сигурен дали е така.В някои марки слагат във феродото метални нишки,които са по твърди от колкото трябва и свиренето се получава именно от това.
- ivsnara
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: Дизел
rosen79 написа:Щом се чува когато натискаш спирачката проблема ти е в накладките.Може и да са нови примерно,но ако са по твърди и не качествени свирят.Има и нещо друго,но не съм сигурен дали е така.В някои марки слагат във феродото метални нишки,които са по твърди от колкото трябва и свиренето се получава именно от това.
Значи ще проверя накладките дано да е от това че ме дразни хихихи...
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
rosen79 написа:snupeca написа:Може и апаратите да не връщат хубаво, и да трие накладките
Ако не връщат апаратите ще свири и без да натиска спирачките.И ще му задържа,което води само по себеси прекалено загрчване на феродото миризми и пушеци.
При мен скърцаше на оборот, но беше от диска
ivsnara написа:А нормално ли е като паркирам някаде и сляза по предните джанти да има следи от мрасотия която не е от земята а доколкото разбрах от феродото!!!
Нормално е
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
snupeca написа:rosen79 написа:snupeca написа:Може и апаратите да не връщат хубаво, и да трие накладките
Ако не връщат апаратите ще свири и без да натиска спирачките.И ще му задържа,което води само по себеси прекалено загрчване на феродото миризми и пушеци.
При мен скърцаше на оборот, но беше от диска- беше износен неравномерно и накладката беше заминала.
ivsnara написа:А нормално ли е като паркирам някаде и сляза по предните джанти да има следи от мрасотия която не е от земята а доколкото разбрах от феродото!!!
Нормално е
Това е съвсем друго не е от апаратите.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”