Понякога ми и на мен,то почти винаги има нещо макар и дребно за правене и понеже ме дразни да не е наред го оправям и все съм в изваждане.Ама няма как с тия тинейджърки дето ги караме
Писва ми от нея,когато не я карам,а като се возя в нея почвам да си я уважавам:).Излишни ремонти не правя и изобщо не я глеза.Ще ми писне тотално,когато ме изостави някъде из пътищата без уважителна причина. Подарявам и от време на време някакви лепенки и играчки,за да си играе, може би затова не ме предава!
Писнало ми е от нуждата от автомобил не от автомобили, иначе от поло-то съм доволен разходи за тоя месец 11.20лв за лагер отзад около 2 к километра за месеца.
аз пък най-мразя да сменям части, които съм сменял преди месец-два. лошото е че вече толкова пари са заминали покрай нея, че ако я продавам ше си е чист подарък
Хубава тема в смисъл, че показва реалността. Защото на мен ми е омръзнало да слушам разни хвалби от типа "за 3 години само 1 лагер и жило на съединителя съм сменил" - има изключения 1:100, но в повечето случаи невинно забравят още 10 ремонта или пък въртят по 2000км/година.