Кафеджиев, долу до гробищата. Мамицата им еб@в@м, сега заради тях трябва да се набутам сума пари за нов мост и ми държат вече 4 дена колата в сервиза, а по план трябваше да е готова за 4 часа.vw16v написа:Колега пиши в кой сервиз я свършиха тая работа,че поне да не ходим при тях.Иначе с частите за предницата си минал тънко ,дано те поне да излязат свестни."Магаре" май трябва да търсиш втора употреба в Приселци,че в Бургас частите втора употреба за Пасат са кът.Дано скоро да успееш да пуснеш парахода на вода.
Съгласен съм с теб,че най-оригинални са частите в моргите и някои работи си ги взимам от там,само,че такива части на които възрастта им и това,че са употребявани не се отразява на функционалните им качества.Примерно един калник ,капак и други подобни ако не са смачкани или изгнили нищо не им пречи да се използват отново,но части примерно от окачването като тампоните,или пък ,накладки,спирачни дискове,амортисьори и др. ако са употребявани,че те може да са по -зле и от моите примерно,които са за смяна и в крайна сметка само да дам някакви пари,а ефекта да е нулев и пак да трябва да ги сменям.Така,че правя каквото мога за да си поддържам колата в изправност с частите,които мога да намеря в магазините.Някои работи ги взимам от официалния представител/в София е Юнитрейд,а в Бургас е Вест-ауто/ и досега всичко,което съм вземал от там си е абсолютно като това дето свалят от колата ми,само,че с единия от тези тампони явно не случих и сега ще пробвам да го сменят,нали уж имат някаква гаранция.Абе туй с оригиналността на частите и с майсторите в България е шибана история ,ама пък си е тръпка заради коя ли от новосменените оригинални части ще се пребиеш някъдеkris11написа.............
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта