Малко помощ и за моето поло ако може
-
trepach88
- Автомобил:
- Двигател:
Малко помощ и за моето поло ако може
Значи моето поло е с двигател 1.4I 1996 с допълнително сме слагали газов инжекцион.Преди около седмица като палих колата започна да скарца нещо в предно дясно колело.Веднага си помислих че е от нахладките ама се оказа че не са те.Викнах един познат който разбира от коли и погледна и той.Каза 4е нахладките са добре ама имам счупен тампон на носача.свалихме и другт предна гума там каза че всичко е добре.Въпроса ми е тъйкато патувам много изван градско Смолян - Шумен Шумен - Смолян 800км 2 пъти месечно 1600 км.Ако не го сменя тая зима ще има ли задалбочаване на проблема и колко струва поправката.Питам защото съм млад шофор и нямам никаква представа от колите и цените за тях.Благодаря предварително
-
Marto_Polo
- Автомобил:
- Двигател:
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
То и аз имам нещо в предно дясно колело, още отккак купих колата, ама за сега не мога да го разбера. Преди, стърженето на гумата при пълен десен го отдавах на това че карах 185/55/14 и като ми отвориха малко предницата изчезна. Сега отпред съм със 155/65/14 и отскоро и само ако има седнал отпред пак започна да стърже при пълен десен /иначе няма проблеми/ И на подемник са я вдигали и все са казвали че вс. е ОК. Това пак тампон ли значи според вас?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”