Привет, ам отскоро съм собственик на Поло 2. Искам да направя колата с дистанционно централно заключване, каквото нямам. Доколкото съм наясно, първо трябва да си сложа машинки, а след това и аларма, с която да го управлявам. Така ли е? Бихте ли ми препоръчали някакъв сервиз за целта?
Второто ми питане е свързано със скоростния лост. При мен фабричният е заменен с някъв алуминиев. Та лоста е като джойстик на телевизионна игра. Да не кажа, че направо изглежда като дръжка на чадър. Струва ли си да го сменям, по моргите ли да го търся и какво точно да търся? Само лоста или и някакъв механизъм към него?
Последното питане е свързано с лампата на температурния датчик. Двигателя се загрява нормално, а датчика заковава на средното деление след известно каране. По неясни причини обаче отдолу започва да свети лампата все едно колата е прегряла, а стрелката си седи на все същото ниво. На какво може да се дължи това?
Извинявам се за многото въпроси, ама нали съм нов та да питам всичко накуп.
Централно заклюючване, скоростен лост и някои други питания?
- Soyer
- Автомобил:
- Двигател:
значи за алармата и централното... съмнявам се че ще можеш да сложиш всичко сам
затова отиваш при някои алармаджия и направо му казваш какво искаш заедно с централното.. за скоростния лост знам какви боклуци слагат , мисля че ако минеш през една две морги ще намериш нещо свясно. по принцип лоста върви с кожата.. незнам на твоето как е виж дали има
Добре заварили. Ясно е, че няма сам да ги сменя аз съм с 2 леви ръце, хахах. Въпросът е дали правилно съм се ориентирал за комбинацията машинки+аларма. Колкото до лоста е отврат - няма кожа нищо. Пернишки тунинг пар екселанс. Въпросът е, че лостът вероятно има нещо като топка в долния край, която влиза в скоростната кутия. Та кво точно трябва да гледам, за да не купя някъв боклук от моргата.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”