Искам да питам ако има някой друг като мен каква е процедурата при загубени:
шофьорска книжка
талон на кола
гражданска отговорност
акт (от Кат ....ползвам го вместо талон към книжката)
талон за преглед

Загубени документи.Процедура?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Загубени документи.Процедура?
Последна промяна от parno на Нед 26 окт 2008 20:13, променено общо 1 път.
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Моят случай от преди около 2 години
Талон
Книжка
Лична карта
гражданска застраховка
Картончето за преглед
Изгубих си ги всички и се почна по ред на номерата . Гражданската ми беше само за 3 месеца и си направих направо нова . Иначе от компанията ти ще ти извадят дупликат . Личната ми карта си я извадих от общината . Книжката от КАТ + копие на талона на колата , но се отива с големия талон . Контролния талон пак от КАТ . Преглед НОВ понеже не искаха тогава да ми извадят ново талонче . Общо взето си е голяма разправия
ППП
Забравих да спомена , че ти трябва и служебна бележка от РПУ-то където си ги изгубил

Талон
Книжка
Лична карта
гражданска застраховка
Картончето за преглед
Изгубих си ги всички и се почна по ред на номерата . Гражданската ми беше само за 3 месеца и си направих направо нова . Иначе от компанията ти ще ти извадят дупликат . Личната ми карта си я извадих от общината . Книжката от КАТ + копие на талона на колата , но се отива с големия талон . Контролния талон пак от КАТ . Преглед НОВ понеже не искаха тогава да ми извадят ново талонче . Общо взето си е голяма разправия

ППП
Забравих да спомена , че ти трябва и служебна бележка от РПУ-то където си ги изгубил
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Exell написа:Ами казах , че са ми ги откраднали (то и май така си беше) и не съм плащал глоба , но наскоро някой ми спомена , че имало винаги глоба независимо дали са откраднати или изгубени . Пробвай с откраднати
ще пробвам....и аз знам така...
брат ми си губи личната карта N пъти...
но за тези документи ми се вижда че ще искат да плащам...
интересно ми е с какво...
като всичките ми пари бяха при документите...
надявам се някой да ги вземе и сутринта да си намеря нещата хвърлени пред вратата...
все пак с парите вътре ще се почерпят цяла компания ....да си хване такси и да ми върне останалите неща...
не си минавал на канал?така ли?
утре ще отида първо да подам жалба че са откраднати...
от там в КАТ за нов талон .....колко време се чака?
за книжката колко време се чака?
те за да ми дадат нов талон към книжката ще искат да си платя акт-а който изгубих също....
- LuIS
- Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
- Двигател: 1.9 AWX
и да кажеш ,че се крадени ще ти трябват доказателства и много разтъкаване..
случая е с баща ми преди 2 месеца.
В РПУ-Раковски му написаха АКТ - който варира от 20 до 150 лева зависи на къв кеф е началника.
С този АКТ се отива да си изкараш нова лична карта, след излизането отиваш в КАТ и си пускаш за нова книжка(плащаш си я.. бърза.. бавна..)
В РПУ-Раковски му написаха АКТ - който варира от 20 до 150 лева зависи на къв кеф е началника.
С този АКТ се отива да си изкараш нова лична карта, след излизането отиваш в КАТ и си пускаш за нова книжка(плащаш си я.. бърза.. бавна..)
- LuIS
- Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
- Двигател: 1.9 AWX
calm написа:LuIS написа:и да кажеш ,че се крадени ще ти трябват доказателства и много разтъкаване..
Е... Мангали в рейса. Какво повече?!
За прегледа, издават дубликат ама ако са на кеф. И не е талонче, а чаршаф.
Ходи го кажи на някой кука, че са ти откраднали документите в рейса и ще видиш кво ще ти каже.. БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА - ИЗГУБЕНИ - ГЛОБА.
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
LuIS написа:и да кажеш ,че се крадени ще ти трябват доказателства и много разтъкаване..
няма проблеми - побвано е - казваш, че след като си слезна от автобуса си видял,че чантат ти е разкопчана и толкова.3 реда писане.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”