някой има ли наблюдение, интересува ме как е като подръжка здравина и кой двигател е по удачен
1.8-125к.с.
2.2-150к.с.

мнение за опел вектра 2005г
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php
Maшината е много добра, вземи по-големия мотор според мене, разлика почти няма в разхода, вървенето е повече.
2.2 16V - 147
2.2 direct - 155
Тва са 2,2 моторите, нито филтрите, нито ремъците и ролките са й скъпи, ей сега ги гледах като цени.
Maшината е много добра, вземи по-големия мотор според мене, разлика почти няма в разхода, вървенето е повече.
2.2 16V - 147
2.2 direct - 155
Тва са 2,2 моторите, нито филтрите, нито ремъците и ролките са й скъпи, ей сега ги гледах като цени.
-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Uneek написа:Всекидневно карам или се возя в 1.8 125
Tоя е мъртво роден мотор! просто не ти трябва - харчи много, не върви хич абе гадна работа...
Имаме същата служебна и се присъединявам към това мнение.
Отзад вози ужасно дървено според мен ... Но пък вече е на на 307 000 км и няма проблеми с него. Само силиконова перка ни даде фира лятото но нищо непоправимо.
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ллл
днес покарах с 2.2 двг
многооо ми хареса и на возия и на вървене и на всичко на един приятел е каза ,че при нормално каране градско повече от 12 на 100 бензин не му дава градско
многооо ми хареса и на возия и на вървене и на всичко на един приятел е каза ,че при нормално каране градско повече от 12 на 100 бензин не му дава градско

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: ллл
XIKS написа:днес покарах с 2.2 двг
Новата или старата Зафира си карал ?
С колко скорости беше ?
- bboikov
- Автомобил:
- Двигател:
Все си мисля, че съотношението разход/изминати километри се определя и от начина на каране. Ако взимаш кола за работа, по-добре 1.8, ако търсиш бегачка 2.2. Опела не е тежък /това не е Зафира/, че да има особена разлика. Двигателите наистина са много здрави и не особено скъпи за поддръжка, Опел са оправили ламарините, има и коли с доста екстри, така че....
Не уточняваш какъв е двигателя. Майсторите казват, че ако се стигне до ремонт Екотек двигател ще ти излезе соленичко. Виж някой дизел, това определено е класика. Марката има сериозни традиции. Както се казва колата се разпада, но двигателя не, Опел имам предвит
.
Не уточняваш какъв е двигателя. Майсторите казват, че ако се стигне до ремонт Екотек двигател ще ти излезе соленичко. Виж някой дизел, това определено е класика. Марката има сериозни традиции. Както се казва колата се разпада, но двигателя не, Опел имам предвит

- Masserati
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stivi написа:Dead man написа:харчи нормално за толкова тежка кола (около 15 литра )
OffВие какви заплати взимате бе .../то е ясно че е служебна/! Такова нещо без пари да ми го дават не го искам
ОФФ:15

Сега по темата:
От личен опит казвам че колата е повече от приятна за каране и като вървеж а на всичкото отгоре е и доста комфортна.2.2 е твоя двигател

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
XIKS,как ти дава толкова малък разход ??
Моята се кара само в часове пик и в най-големите задръствания...
Нашата е с 18 ки,а твоята ??
Моята се кара само в часове пик и в най-големите задръствания...
Нашата е с 18 ки,а твоята ??
Последна промяна от Dead man на Вто 28 окт 2008 18:31, променено общо 1 път.
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ллл
Dead man написа:XIKS написа:днес покарах с 2.2 двг
Новата или старата Зафира си карал ?
С колко скорости беше ?
новата вектра карах 2.2 бензин 6 скорости
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”