Някой ми строши колата...
- wishmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Аз лично смятам , че колегата наистина си пати от колега или съсед ..... има ..... от моята словесна среща с него идвам до убеждението , че "каквото му в главата , такова му и в устата "
което не е лоша черта, ама в днешно време не е удобно ..... иначе каква е логиката при толкова по млади коли със скъпи аксесоари по тях точно на колегата да се случи ..... рядък малшанс...даже прекалено рядък .... 

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
restless написа:що не инвестирате в камера за нощни снимки - с датчик за движение
едни приятели прават подобни уреди и са ми демонстрирали че не е проблем на такава снимка да разпознаеш човека
Пък после си решаваш какво да правиш...
Няма как колега. Не винаги има място в гаража и колата често нощува на улицата. Там също не винаги има места пред блока и в общи линни за да си организирам добро видеонаблюдение ще ми трябват около 30 камери... Друг е въпросът, че дори да снимам даден злосторник в случай, че ми е непознат какво правим? Та така. Файда много няма от такова нещо. Пушкало му е мамата + един пейджър модул към алармата.
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
groznika написа:Сериозно обмислям да се въоръжа с една прилична въздушна пушка и въобще да престана с идеите да тичам с дървото по стълбите...
Поне ще знам, че изплякам ли някой по тимберицата ще си спомня за моята улица доста след като са му зашили пъпеша
Началника в бачкането си варди пасата от години с една злобна въздухарка и вече има вписани няколко "римляни" в сметката...
По негови думи ефекта е поразителен и моментален
За тея си трябва направо 9мм

- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
аве ше си изпозастреляте колите бре.аз вече страдах о крадене на задни гуми и счупено стъкло заради кастофон на който беше изкарана механиката и работеше само радиото даже и дисплея беше изгорял.работата се оправя единствено с гараж(като говорим за такива леки вндализми)
като на филма такси -един голям гараж и едновременно и жилише --моята мечта
като на филма такси -един голям гараж и едновременно и жилише --моята мечта
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
groznika написа:Сериозно обмислям да се въоръжа с една прилична въздушна пушка и въобще да престана с идеите да тичам с дървото по стълбите...
Поне ще знам, че изплякам ли някой по тимберицата ще си спомня за моята улица доста след като са му зашили пъпеша
Началника в бачкането си варди пасата от години с една злобна въздухарка и вече има вписани няколко "римляни" в сметката...
По негови думи ефекта е поразителен и моментален
Бате на Екзарх Йосиф малко преди Халите в дясно има един оръжеен магазин .Там продават едни хамерикански пушкала 12 изстрела без презареждане 4.5 мм. с въздух под налягане цена 150 лв. Аз вече се обзаведох с такава . Нема да им даваш да ни пипат половера ,лично съм заинтересован.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
fasty написа:Бате на Екзарх Йосиф малко преди Халите в дясно има един оръжеен магазин .Там продават едни хамерикански пушкала 12 изстрела без презареждане 4.5 мм. с въздух под налягане цена 150 лв. Аз вече се обзаведох с такава . Нема да им даваш да ни пипат половера ,лично съм заинтересован.
Брат ми, я дай марка и модел на туй чудо да го проверя при разни познати дали ще ми дойде на друга ценичка

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”