онзи ден са звъняли вкъщи на домашния тел и съобщили на баща ми,че трябва да ида в кат понеже ме били снимали с 21км/ч превишена скорост извънграда при ограничение 50 или 60.После се сетих и къде е станало това и се оказа,че е една от тези патрулки с вдигнатите капаци,които се крият.
Въпроса ми е мога ли да обжалвам нещо акта понеже при нарушение с до 20км/ч е само глоба,а от 21 нагоре акт и вземат точки.Как ще ми докажат че съм карал с 21км/ч над допустимото а не с 20км/ч
Моля за съвет

въпрос относно акт за превишена скорост ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
А бе нали уж имаше някакви закони за снимането? Нали нещо са длъжни да има табели, че се навлиза в зона с видео наблюдение и тн...
Винаги със се чудил как стои въпроса с подобни снимки от КАТ при положение, че няма ни табела, ни нищо...
Може ли да се обжалва с оглед на това, че не са спазени изискванията за специалните разузнавателни средства или там както ги водят тия глупости със снимането?
Винаги със се чудил как стои въпроса с подобни снимки от КАТ при положение, че няма ни табела, ни нищо...
Може ли да се обжалва с оглед на това, че не са спазени изискванията за специалните разузнавателни средства или там както ги водят тия глупости със снимането?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”