а ти смяташ ли че има значение лява и дясна ? и защо не си поръчаш направо комплект за 2 врати ?ZZ_TOP написа:от ebay излизат около 45 кинта комплекта с доставката за 2-3 седмици
п.п: тъй като моя голф е с 2 врати , на мен ще ми трябват само 2 може да си разделим сумичката на 2 както и дражките с някои и така ще сме на далавераили казано по средно 22-23кинта на калпак, или казано аз ще ги купя и като доидат аз му пращам (една за патрон и една без ) с наложен платеж 2те дражки . ако някои е навит да свирка
май не ме разбра......няма как да сложиш дясната дръжка с ключалката шофьорскаZZ_TOP написа:да прав си няма значение лява дясна ама има значение цената и защото излиза по евтино за си вземеш 4 дръжки отколкото само 2 , цената на 2 те е 10$ + 30$ за доставка =40$х~1.55лв=62лв , а за 4 те на едното място са 20$+30$за доставка = 50$х~1.55лв=77,50лв, а на друг продавач са 10$ +20$ за доставка =30$х~1.55лв = 46.50лв за 4те кое според теб е по добре( и в 2та случая са от хонг конг )
ZZ_TOP написа:от ebay излизат около 45 кинта комплекта с доставката за 2-3 седмици
п.п: тъй като моя голф е с 2 врати , на мен ще ми трябват само 2 може да си разделим сумичката на 2 както и дражките с някои и така ще сме на далавераили казано по средно 22-23кинта на калпак, или казано аз ще ги купя и като доидат аз му пращам (една за патрон и една без ) с наложен платеж 2те дражки . ако някои е навит да свирка
lucky7o написа:
Благодаря за инфото колега, сега ще погледна
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта