Кой каква учебна кола е карал и кога ? Впечатления .
DJ_TOLYO написа:Audi 80, но не варианта известен в БГ като Б4, а баш 80.
е това ми хареса - това на което му викат Б4, верно не е баш 80
Б4 е моделът на шасито, на което е базиран модела, а това на което явно си карал ти е по-старото шаси Б3
Сега по темата-VW Polo III от 94г., карах през март 2006. Доволен съм от колата, като за начинаещ е чудесна - малка, маневрена в големия град и с лек съединител
- Speed_Am_All
- Автомобил:
- Двигател:
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
Аз пък на голф 3 1.6 75 коня е бил едно време
инструктора ми беше така да се каже от страта школа и беше много стриктен човека, в началото съжалявах че съм почнал до него щото приятелите бяха при по-млади по харни
инструктори, но после видях че човека наистина ме научи и без рушвети и тем подобни се оправих и честно казано по-добре при такъв отколкото при някой урунгел който се интересува само от парите и не мисли че ти дава кетап без да го гризе за съвестта
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Лада 2107, 1500 кубика, тъмно синя, избушена, учебна кочина, но поне беше безплатен курса, организиран от техникума (професионална гимназия по транспорт и енергетика) иначе казано Вилхема. Стареца точеше яко бензин и на бензиностанцията директно си вадеше и тубичката. Следваха след това маршрути от Захарна фабрика до Сливница, Драгоман или врътки до Божурище и обратно
Преди това се учих на ладата на село и я познавах машината и изпита си го взех от раз. Април 2004г.
- amigoto777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- chicki
- Автомобил:
- Двигател:
хи
аз на голф 4 изкарах изпита миналата седмица в вторник-4етвартак бчк,този понеделник подадох документите в сряда ми беше в ръцете книжката

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”