въпрос акумулатор
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
въпрос акумулатор
значи , акумулатора и алтернатора сичко си беше 6.
Имам инвертор в колата и бях го ползвал повечко , ама акумулатора падна .... неще да пали .... бутахме ....
Питах някой да ми услужи с зарядно.... от форума , дадоха ми , но явно не зареждаше добре нещо ли незнам , сложих акумулатора , и пак същата работа ....
Мисля си ако тръгна на дълъг път че ще се зареди , ама не ми се очертава скоро да пътувам , и пали трудничко сутрин...
Та въпроса ми е , да не си прецакам акумулатора докато го карам така по слаб , че минавам макс. 10 км на ден и едва ли може да се зареди за толкова ....
Имам инвертор в колата и бях го ползвал повечко , ама акумулатора падна .... неще да пали .... бутахме ....
Питах някой да ми услужи с зарядно.... от форума , дадоха ми , но явно не зареждаше добре нещо ли незнам , сложих акумулатора , и пак същата работа ....
Мисля си ако тръгна на дълъг път че ще се зареди , ама не ми се очертава скоро да пътувам , и пали трудничко сутрин...
Та въпроса ми е , да не си прецакам акумулатора докато го карам така по слаб , че минавам макс. 10 км на ден и едва ли може да се зареди за толкова ....
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мене акумулатора ти е пътник - нищо не го спасява. /освен нов разбира се/ По принцип 10км. дневно каране му стигат да се зарежда. Дори припалване поне веднаж зедмично го държи "буден". Все пак ако искаш да се убедиш, иди да му замерят плътността на електролита и да го видят/замерят за окасена клетка.
- freestyler911
- freestyler911
И аз имах същия проблем. Само че при мен беше по сложно. Сутрин едва палеше. Покарам малко спра изчакам 10 мин. и след това пак трудно завърта парвия път. Ама при мен се оказа гарнитура на главата. Кофти, само че още по кофти е като ти се случи на дълъг път. То и акумолатора ми е за смяна, но след като си карал през деня и след това пак трудно пали значи имаш проблем.
- freestyler911
- freestyler911
- freestyler911
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”