Проблема е следния: Имам ПАСАТ комби, 1.8 моно-инжекция, 89 година с катализатор и газова уретба. На газ колата ми върви безупречно, но когато превключа на бензин прави няколко проблема:
1. Когато колата е изстинала и паля на бензин почти винаги след като завъртя стартера колата пали,но веднага след като запаля угасва.След като опитам пак да запаля отново гасне , докато на 3-тия път пали и си хваща оборотите....но след 1 мин работа на празен ход, пак изгасва.
2. Друг проблем е след потеглянето на бензин в момента, в който натискам педала на газта малко по рязко - изведнъж губи обороти и ако продължа д адържа педала натиснат изгасва, а ако го пусна колата си хвасхта обороти но като го натисна пак пак губи обороти.Само гогато натискам педала супер плавно колата подава газ.
3. По принцип този проблем го има по всяко време когато работи на бензин,ако се движа с 80 км/ч на газ и да речем превключа на бензин колата почва да губи обороти когато натискам педала на газта , после гасне .
И сега най-интересното : КОГАТО РАЗКАЧА И ЗАКАЧА ОТНОВО АКУМУЛАТОРА И ЗАПАЛЯ - КОЛАТАТА ПАЛИ, ВЪРВИ И Т.Н БЕЗ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ, НО УВИ СЛЕД ДЕН ДВА ОТНОВО СУЩИЯ ПРОБЛЕМ

И уви докато не разкача акъмълатора отново дава пак старите проблеми!
И понеже ми писна да разкачам и закачам клемите през ден затова се чудя някой не може ли да ми помогне ?
Поздрави на всички