Вграждане на LCD в Голф 3 и ....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1600
...
Аз преди малко завърших и моя проект за вграждане на ТВ в таблото на голф 2 или по-скоро в барчето има още малко дреболийки за дооправяне направих малко снимки,но ще ги кача малко по късно. 

-
...
Снимки на почти завършения продукт имам в гаража иначе имам няколко снимчици от процеса на работа,но нямам време да ги качвам ако му се занимава на някой колега да си даде скайпа или някакъв мейл да му ги изпратя да ги качи.
иначе на мене лично ми харесва как се получи самото барче е много удобно за такава манипулация.
иначе на мене лично ми харесва как се получи самото барче е много удобно за такава манипулация.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Re: ...
BoBiT86 написа:Аз преди малко завърших и моя проект за вграждане на ТВ в таблото на голф 2 или по-скоро в барчето има още малко дреболийки за дооправяне направих малко снимки,но ще ги кача малко по късно.
Колега колко парички купи мониторчето и колко инча е???Ако не тайна разбира се!!!
-
...
SANDO 1 написа:Колега добре се е получило но ако го пръснеш черно самото мониторче няма ли да е по добре
По-добре ще е разбира се аз така мислех да го направя,но понеже не намерих същото втора употреба вземах ново и има 1 година гаранция и ако го пръсна ще изтече,а тази кучата марка утре може да издаде багажа и трябва да го хвърлям.Някой ден ще прещрака и ще го пръсна...
-
Re: ...
k_garchev написа:BoBiT86 написа:Аз преди малко завърших и моя проект за вграждане на ТВ в таблото на голф 2 или по-скоро в барчето има още малко дреболийки за дооправяне направих малко снимки,но ще ги кача малко по късно.
Колега колко парички купи мониторчето и колко инча е???Ако не тайна разбира се!!!
Колега 119 лв е 7" от метро на промоция някаква беше в неделя го купих предполагам още са на промоция.Мислех да го взема същото в техномаркет ги имаше за малко повече пари същите обаче като отидох бяха свършили ама дали от там дали от метро все са боклуци за 100 лв 1 година да бачка все е файда
-
..
Е дано и мойто излезе здраво че мисля да му прекратя гаранцията като го наредя за боядисване,че така не ми се вписва много 

-
.
Тая тема май замря нещо
Някой има ли снимки на монтиране на ТВ в таблото на Сеат Ибиза то таблото е същото като на поло

- tasosss3
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Вграждане на LCD в Голф 3 и ....
ето нещо и от мен
- Nesh
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: .
BoBiT86 написа:Тая тема май замря нещоНякой има ли снимки на монтиране на ТВ в таблото на Сеат Ибиза то таблото е същото като на поло
Мда ще е полезно , че незнам къде ще е най-удачно да "вградя" евентуалното LCD.
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Добре де, тези дисплейчета имат ли добра резолюция за гледане на филми? Контраст? Субтитрите добре ли се четат? Изобщо като матрица как са? Никъде не се казва и не пишат колко на колко пиксела са... Въобще как са като ТV-та? В движение премигват ли или не?
-
ами мойто ТВ е 7" с резолюция 1440x234
16:9 и 4:3 режим
поддържа NTSC/PAL/SECAM
дистанционно
има изход за външна антена но не съм закачал понеже го вземах да го използвам като ДВД,но пускам от време на време на някой места хваща перфектно на други нищо не хваща.Общо взето съм доволен за тия пари е супер (119лв)
16:9 и 4:3 режим
поддържа NTSC/PAL/SECAM
дистанционно
има изход за външна антена но не съм закачал понеже го вземах да го използвам като ДВД,но пускам от време на време на някой места хваща перфектно на други нищо не хваща.Общо взето съм доволен за тия пари е супер (119лв)