По време на движение колата изгасна и отказа да върви на газ
По време на движение колата изгасна и отказа да върви на газ
Колеги, както си карах днес колата на газ, съответно след като двигателят, беше загрял до нормалната температура - 90 градуса и изведнъж колата загасна. Пробвах да я запаля не стана. обърнах на бензин и колата запали. След това имах още 2 опита да я прехварля на газ и резултата беше неуспешен. Колата се мъчи да запали и веднага гасне. На въпроса на бензин си работи перфектно, на газ не иска все едно няма газ, бутилката си е пълна. Къде може да ми е проблема дали нещо бушон или клапан за газ на там клоня. Ако има бушон къде се намира той.
Аре стига с тия прикзаки за бомби. Малко спам, ама не знам при катастрофа да е избухнала газова бутилка. Това е невъзможно. Налягането ще избие надолу към земята. Нама да се пръсне като граната.
Последна промяна от velinsl на Пон 24 ное 2008 19:37, променено общо 1 път.
alex_zazy написа:Не е вярно помисли си каде е клапана и каде е бутилката. Между тях е медна трабичка която е 100 пъти по тънка от бутилката. Каквото и свръх налягане да се появи ще спука трабичката и ще съска. Затваряш кранчето и млъква!!!!!!!!!!!!!!!
Ставаше дума за налягането в бутилката,но няма смисъл от спор-темата е за друго.
Re: По време на движение колата изгасна и отказа да върви на газ
Не ми обяснява точно на мен за взривове...
Но да доопълня, това може да стане както на газ, така и на бензин.
Но да доопълня, това може да стане както на газ, така и на бензин.
Върни се в “Автогазови уредби”