Моля не ме плюйте много не можах да намеря тема за осветлението на часовника на Голф 4. Чух само от един познат, че се е сваляло таблото и вътре са били едни диоди. Може ли малко повече инфо ако някой е запознат.
- Какви са точно диодите да ги купя преди да съм го разглобил и го дал на някой да го запои.
Също така нямам никакво осветление долу на врътките. Като на 3'ката ли е всичко да го разглабям и вътре само една лампичка по средата с някакво пластмасово да осветява останалите около него?
Не свети осветлението на часовника Голф 4
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Не свети осветлението на часовника Голф 4
свали диода и бягай с него до магазина че да не вземеш друг цвятAdnan написа:Моля не ме плюйте много не можах да намеря тема за осветлението на часовника на Голф 4. Чух само от един познат, че се е сваляло таблото и вътре са били едни диоди. Може ли малко повече инфо ако някой е запознат.
- Какви са точно диодите да ги купя преди да съм го разглобил и го дал на някой да го запои.
Също така нямам никакво осветление долу на врътките. Като на 3'ката ли е всичко да го разглабям и вътре само една лампичка по средата с някакво пластмасово да осветява останалите около него?
- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Не свети осветлението на часовника Голф 4
да не си си купил голф 4Adnan написа:Моля не ме плюйте много не можах да намеря тема за осветлението на часовника на Голф 4. Чух само от един познат, че се е сваляло таблото и вътре са били едни диоди. Може ли малко повече инфо ако някой е запознат.

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Хааа... Аднане, ще черпя Баджо едно кайве утре за твоя сметка, да знайш
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 4283126e89

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
radotom написа:Хааа... Аднане, ще черпя Баджо едно кайве утре за твоя сметка, да знайш

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Adnan написа:radotom написа:Хааа... Аднане, ще черпя Баджо едно кайве утре за твоя сметка, да знайш
![]()
По добре отиди при някой сервиз за GSM и да ти ги презапои или смени, ако има изгорял/не ми се вярва за изгорял да има./.
1 път се зверих и презапоявах на дисплея на климатроника на Алфата, но не ми се мъчи повече. Там 12 те волта за осветленеито се свалят през 3 или 4 /има и 2 та варианта табла/последователно свързани SMD диода. Купих си поялниче на 12V /8W , но и с него е мъчение- докато презапояваш единия край на кубчето диод , той се размърдва .
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи проблема малко се задълбочи. Снощи като намалих от потенциометъра малко светлините на таблото започна цялото да мига. Ту присвяткаше ту загасяше. Това много ми мирише някъде на студена спойка. Като чукла леко ключето на потенциометъра всичко се оправяше.
Но проблема незнам дали да го търся в ключа или в самото табло. Но аз живот и здраве събота или неделя ще го сваля да го покажа на един приятел и той да си каже мнението.
Но проблема незнам дали да го търся в ключа или в самото табло. Но аз живот и здраве събота или неделя ще го сваля да го покажа на един приятел и той да си каже мнението.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”