Някой да работи в подобна фирма?
покупка и монтаж на интериорни врати
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mitko66
- Автомобил: MK8 eTSI DSG
- Двигател:
покупка и монтаж на интериорни врати
Моля за съвети за прилични интериорни врати, на поносими цени, важен е и срока за изпърнение, жилището е старо, епк, криви стени
- plamen032
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мога само да ти препоръчам да си платиш и монтажа. така ще си спестиш много неприятности като рязане къртене и т.н. и ако има проблем с вратата майсторите си я оправят. Аз наскоро си сменях вратата в банята и понеже се циганях за 50лв си отворих няма да ти казвам колко работа.1во старата каса беше на криво и ми се наложи да кърта бетон отстрани за да я изправа.
2.клушара който е зимал размерите(от фирмата) е взел размерите с 1 см по дълги. та ае кърти и отгоре.
Понеже ми беше 1ви монтаж на врата 1вия път я сложих на криво и не можеше да притваря в единия ъгъл. Та после режи монтажна пяна и слагай на ново... И накрая пак ми излезна 30лв, много нерви и 2 дена(работих след работа)
2.клушара който е зимал размерите(от фирмата) е взел размерите с 1 см по дълги. та ае кърти и отгоре.
Понеже ми беше 1ви монтаж на врата 1вия път я сложих на криво и не можеше да притваря в единия ъгъл. Та после режи монтажна пяна и слагай на ново... И накрая пак ми излезна 30лв, много нерви и 2 дена(работих след работа)
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
улицата Бурел намираща се на гърба на бившето кино петър берон на витошка
там има една фирма за интериорни врати, които се изработват в първомай имат голямо разнообразие на модели и цветове, правят монтаж и демонтаж.
вратите са изключително надеждни и здрави
при полет от 16 етаж вратата се заби в тревата без да се разпадне
там има една фирма за интериорни врати, които се изработват в първомай имат голямо разнообразие на модели и цветове, правят монтаж и демонтаж.
вратите са изключително надеждни и здрави
при полет от 16 етаж вратата се заби в тревата без да се разпадне
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Аз си купих от Практикер за 240 лв. с касата...красива е...то на една интериорна врата какво й трябва повече
Малко трудно се справих с неграмотниците, които работят там, защото ги мързи, не знаят нищо къде е, нямат желание за живот даже тия същества, но накрая си излязох с вратата и с майстора даже я монтирахме за 1 час
Има размери, може да си избереш лява или дясна...и я взимаш веднага...
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз имам личен познат който има фабрика за врати и каси. Може да те уредя на "поносима" цена. Но целия проблем е че се намира в Кърджали ако си поемеш транспорта и монтажа.
Аз лично имам проблеми моите интериорни врати и не съм ги сменил още щото излиза дебело транспорта и монтажа от друг на иначе поносимата цена на вратата.
Аз лично имам проблеми моите интериорни врати и не съм ги сменил още щото излиза дебело транспорта и монтажа от друг на иначе поносимата цена на вратата.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:Едни от най-евтините са едни произведени в брадска Румъния
Зеток са вратите..
само едно мога да ти кажа за тях
НИКОГА НЕ СИ КУПУВАЙ ТАКИВА!
хахаха Визорчето даде добър съвет,вратите се казват Beyler и са много зле.Блиндирани такива съм монтирал над 500
а иначе интериорните имат фаца ама вътрешно са мноу зел ама мноу.В банята фурнира се разлепва още веднага
Визорче ти отде имаш опит бря?
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Matematiks написа:хахаха Визорчето даде добър съвет,вратите се казват Beyler и са много зле.Блиндирани такива съм монтирал над 500![]()
а иначе интериорните имат фаца ама вътрешно са мноу зел ама мноу.В банята фурнира се разлепва още веднага
Не само, че се разлепва ами недай си боже да се изкъпеш в тая баня .. после неможеш да си отвориш вратата!!
Matematiks написа:Визорче ти отде имаш опит бря?
Абе мани не ми се говори направо
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- wishmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Повечето читави фирми дават срок за изпълнение 2м. така че ако искаш да стане по-бързо ще е много трудно. Нашите врати в къщата са от Транспрогрес и въпреки че прочетох доста критични отзиви за фирмата съм много доволен от вратите и от монтажа им-вече 6м. няма никакви проблеми. Имаме и 2 плъзгащи се врати и в повечето други фирми където питахме за такива ни гледаха все едно искаме летящо килимче или обявяваха някакви космически цифри а в Транспрогрес нямаше никакви проблеми. В другите ни апартаменти вратите са на Porta Doors /Полски/ и също са много хубави но май са малко по-скъпички!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”