Съвсем офф-топик, ама съм ядосан и исках да споделя.
Отивам снощи на гарата да изпращам колет в провинцията. теглото му е има няма 25-30 кила. там сега всичко е ново и ремонтирано както знаете. навсякъде знаци забранено паркирането. Паркинга по лев или 2 за 30 мин. да не говорим че е на прилично разстояние от входа за магазията и не ми се влачат 25 кг до там. Спирам до входа за да попитам само колко ще струва да изпратя колета - макс 3 мин. - изгодно ми е и го оставям. В същия момент чувам тракане на железа и алармата ми. Изтрелях се веднага - паяка. Викам г-н полицай колета ми е 30 кг къде да спра да не го нося, ала бала ...НЕ!! платете си 17 лева .....
Въпросът е в това: Защо аз като клиент на БДЖ трябва да давам 2 лева за 3 минути, и то не на БДЖ а на фирма паркинги и гаражи ...
да не би като ходя в МЕТРО да си плащам паркига ???
простотия ....

За паркирането - пълна простотия
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:... мутри държат най-готините паркинги в София и те рекетират най-законно да плащаш луди цени :twisted
Много си прав.
Но не само най-готините, а почти всички паркинги държат щото това е един от най-доходните бизнеси. Доколкото знам "паяците" и те са на "Паркинги и гаражи" демек и на паяк и на паркинг паричките ни отиват на едно и също място.
Само едно ми е чудно защо не минат на Витошка да съберат Мерцедесите оттам.
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
niksisoft написа:Само едно ми е чудно защо не минат на Витошка да съберат Мерцедесите оттам.
Ми Пичагата вече ти е отговорил:
Pichaga написа:... мутри държат най-готините паркинги в София...
пък и ти си го допълнил, че и паяците са си техни, така че...
или както се пита по народному, "гарван гарвану око вади ли?" Mad
- GOLFIIICABRIO
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Маммичката им на тия гадове, не мислят за хората а само как да гушнат някой лев, на мен ми бяха дигнали Голфа на свети валентин и излизам с момичето и почвам да гледам абе гледам гледам и няма Голф и си викам еби му майката са ако са го гепили ще има убийство.... и кво неправилно паркиране + престой на наказателен паркинг 31,90 лв
- GOLFIIICABRIO
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”