Колеги регистрирахте ли за в новата кампания на КАТ "Шофьори без нарушения".
Нека да покажем на хората че гофаджия не е нарицателно за камикадзе, и дано някои от форума да е от печелившите.
Ето го и адреса
http://www.kavenorbico.bg/index.php?pag ... gistration
Шофьори без нарушения
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Ами то хубаво ама аз от както имам книжка (1998 г) нямам нарушения. Имам жълт талон "Водач на МПС без наказания" и само толкоз. В този ред на мисли конкурса ми се струва леко кекав
От друга страна пък би било хубаво да участвам, но няма сила на света която да ме накара да си публикувам личните данни в някакъв съмнителен сайт и въобще в мрежата
Успех на всички които се престрашат

От друга страна пък би било хубаво да участвам, но няма сила на света която да ме накара да си публикувам личните данни в някакъв съмнителен сайт и въобще в мрежата

Успех на всички които се престрашат

Нарушението не е критерий за лош или опасен шофьор (зависи и от нарушението), нито пък липсата на нарушение е критерий за добър шофьор... някой може да има книжка от Дедо Адамово време, ама да не е карал и 1 километър след курсовете и да няма нарушения. Ама ще се качиш ли при него да те вози?
Верно е кекава работата.
Верно е кекава работата.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
djshomi написа:Инфото за сайта го гледах във вестниците в петък а не от чичко google ,тогава още не беше пусната страницата за регистрация и днес се сетих и погледнах , иначе личните дани които ти ги искат 50% от тях ти висят на входната врата
Не зная какво пише на твоята врата, но моята е абсолютно без надписи

Не твърдя, че страницата не е легитимна (не мога да зная това). Казвам само, че няма да си сложа данните онлайн НИКЪДЕ!
Отделен е въпросът, че в сайта на КАТ такъв филм просто не намерих

Относно вестниците... Ми там и проституки рекламират. Има обяви за жигола и какво ли още не. Да им вярваш е повече от наивно...

Наистина доста години след като взех книжка не съм имал личен автомобил. Имаше дълги периоди когато съм карал чат-пат. От две години имам лично МПС и съм всеки ден в лудницата из София. Не твърдя, че съм някой маестро на пътя. Дори напротив. Внимавам повече и не се изхвърлям...
Не мога да кажа дали съм добър или лош водач. Казах само, че нямам нито едно наказание

- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
а какъв е смисъла на цялата тая инициатива?... някой да си направи реклама?... или какво?... а какъв е мотива пък да се регистрираш? какво ще получиш - усмивка пред строя и рекламни шапки и тениски за печелившите... и в крайна сметка такива инициативи нямат въздействие у нас... съвсем в друга посока трябва да се върви за да се въведе ред по пътищата, но.... това е друга тема!
Ми аз мисля че поне ние от форума трябва да сме разумни водачи а не като това дето е станало на збирката в неделя с мотора.
ПП днес за един час видях 3 абсолютно глупави катастрофи като едната беше с едно МК3 което не е могло да вземе десен завои и го е поизправило това точно при жар на черковна дет влизаш в малка уличка и горе долу трябва да си с 15 км наи много а пича беше потрошил всичко да мотора .
ПП днес за един час видях 3 абсолютно глупави катастрофи като едната беше с едно МК3 което не е могло да вземе десен завои и го е поизправило това точно при жар на черковна дет влизаш в малка уличка и горе долу трябва да си с 15 км наи много а пича беше потрошил всичко да мотора .
- dare__devil
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”