toti_racing написа:Може ли да се замени ламбда сондата с някакво изобретение!!!!!
dandan написа:Има изобретение и се казва: нова ламбда сонда.
radotom написа:pit написа:Здравейте, имам нужда от малко помощ, днес бебето ми изяде синия талон който е към книжката.Какво ще ме посъветвате, каква е процедурата..как да постъпя
Спокойно! Ще го изака!
Andonov написа:офф: Храни ги повече и най вече редовно, за да не замине и нещо друго.
ke4o написа:значи колата е голф 3 1.8 абс бензин/газ ...сутрин паля нормално , карам известно време и колата гасне ...след рязко падане на уборотите при опит за палене , нито на мензин нито на газ иска..след като се мине малко време и след 5-6 опита и много въртене олата пали и се даржи странно. Даржи 1000 оборота и при изфорсирване стига до към 2-3000 и пак рязко падат уборотите и гасне.....кабели свещи са нови...дали проблема е от дистрибуторната капачка или и трябва диагностика
kalinveliki написа:В момента са монтирани на Ситроен САКСО и мога та се чуят, продавам ги защото като я пусна ми тече масло от амотисьорите на 3-тата врата, дрънчи номера, пада някой път третия стоп. И ми става лошо от тях, много са ми силни и им се накефих.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта