Golf 2 1.6CL - Да сменя двигателя,или направо друг голф.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
driverguide3
Автомобил:
Двигател:

Golf 2 1.6CL - Да сменя двигателя,или направо друг голф.

Мнениеот driverguide3 » Чет 30 окт 2008 0:38

Идеята ми е следната.Да си закупя друга 2-ка с двигател 1.8Т или да си намеря само двигател за моята.Жал ми е да се разделям с нея.Какво мислите?Ще стане ли добре номера?Отделно колко е един 1.8T двигател с борд и скоростна?Нали те се водеха KR?Извинявам се ако съм задал глупаво въпроса.Ако има някакъв проблем в разбирането ми кажете :)

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Чет 30 окт 2008 8:42

Колега разбирам те ...ама искаш Г60 ли да го правиш ? Ми малко трудна и скъпа задача, най-добре си вземи нов, виж в форума се продава една Г60ка...

driverguide3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот driverguide3 » Чет 30 окт 2008 10:06

Общо взето идеята ми е вид тунинг.Искам да сменя компа,двигателя,скоростната и още каквото трябва.Също така и окачване мисля да му сложа.Но просто не съм добре запознат и питам дали има начин (дали ще се побере) турбо двигател в този кош.Отделно откъм финансова гледна точка съм готов да вложа до 6000 лева.

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Чет 30 окт 2008 11:51

Според мен направо друг голф, но ако си решил да е нещо по специално :twisted: Прочети тази тема :wink:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... highlight=

driverguide3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот driverguide3 » Чет 30 окт 2008 13:04

Точно неговата тема ме зариби :) И мисля да правя нещо подобно :)

Потребителски аватар
TURL
Автомобил: Passat
Двигател: AFN
Контакти:

Re: Golf 2 1.6CL - Да сменя двигателя,или направо друг голф.

Мнениеот TURL » Чет 30 окт 2008 13:44

driverguide3 написа:Идеята ми е следната.Да си закупя друга 2-ка с двигател 1.8Т или да си намеря само двигател за моята.Жал ми е да се разделям с нея.Какво мислите?Ще стане ли добре номера?Отделно колко е един [url]1.8T двигател с борд и скоростна?Нали те се водеха KR?[/url]Извинявам се ако съм задал глупаво въпроса.Ако има някакъв проблем в разбирането ми кажете :)
KR e един а 1Н и PG демек G60 други :lol:

Потребителски аватар
StS
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Чет 30 окт 2008 17:47

driverguide3 написа:Идеята ми е следната.Да си закупя друга 2-ка с двигател 1.8Т или да си намеря само двигател за моята.Жал ми е да се разделям с нея.Какво мислите?Ще стане ли добре номера?Отделно колко е един 1.8T двигател с борд и скоростна?Нали те се водеха KR?Извинявам се ако съм задал глупаво въпроса.Ако има някакъв проблем в разбирането ми кажете :)

Не си играй с преправяне намери си ВР6 Г2 за 5000-6к и ще си много по-добре просто това е по-различна кола от нашите малолитражки... Виж там ще имаш и клима и хидравлика еле па ако е Синхро ще цепиш мрака.. Пък после по нея може да си правиш каквото искаш и ти е кеф, сега ако искаш да хвърляш пари и да си с масло по ръцете по цял ден това е друга бира...

driverguide3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот driverguide3 » Чет 30 окт 2008 19:58

StS написа:
driverguide3 написа:Идеята ми е следната.Да си закупя друга 2-ка с двигател 1.8Т или да си намеря само двигател за моята.Жал ми е да се разделям с нея.Какво мислите?Ще стане ли добре номера?Отделно колко е един 1.8T двигател с борд и скоростна?Нали те се водеха KR?Извинявам се ако съм задал глупаво въпроса.Ако има някакъв проблем в разбирането ми кажете :)

Не си играй с преправяне намери си ВР6 Г2 за 5000-6к и ще си много по-добре просто това е по-различна кола от нашите малолитражки... Виж там ще имаш и клима и хидравлика еле па ако е Синхро ще цепиш мрака.. Пък после по нея може да си правиш каквото искаш и ти е кеф, сега ако искаш да хвърляш пари и да си с масло по ръцете по цял ден това е друга бира...

Добре.Ще те послушам.Значи VR6...другият по-добър двигател е ?

Потребителски аватар
StS
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Пет 31 окт 2008 17:46

driverguide3 написа:
StS написа:

Добре.Ще те послушам.Значи VR6...другият по-добъ
р двигател е ?

Нещо не те разбирам...по-добър за Г2 от 2.9 няма.... иначе избора си е твой...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”