Golf 2 1.6CL - Да сменя двигателя,или направо друг голф.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Golf 2 1.6CL - Да сменя двигателя,или направо друг голф.
Идеята ми е следната.Да си закупя друга 2-ка с двигател 1.8Т или да си намеря само двигател за моята.Жал ми е да се разделям с нея.Какво мислите?Ще стане ли добре номера?Отделно колко е един 1.8T двигател с борд и скоростна?Нали те се водеха KR?Извинявам се ако съм задал глупаво въпроса.Ако има някакъв проблем в разбирането ми кажете 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Общо взето идеята ми е вид тунинг.Искам да сменя компа,двигателя,скоростната и още каквото трябва.Също така и окачване мисля да му сложа.Но просто не съм добре запознат и питам дали има начин (дали ще се побере) турбо двигател в този кош.Отделно откъм финансова гледна точка съм готов да вложа до 6000 лева.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Според мен направо друг голф, но ако си решил да е нещо по специално
Прочети тази тема
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... highlight=

http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... highlight=
-
- Автомобил:
- Двигател:
- TURL
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
- Контакти:
Re: Golf 2 1.6CL - Да сменя двигателя,или направо друг голф.
KR e един а 1Н и PG демек G60 другиdriverguide3 написа:Идеята ми е следната.Да си закупя друга 2-ка с двигател 1.8Т или да си намеря само двигател за моята.Жал ми е да се разделям с нея.Какво мислите?Ще стане ли добре номера?Отделно колко е един [url]1.8T двигател с борд и скоростна?Нали те се водеха KR?[/url]Извинявам се ако съм задал глупаво въпроса.Ако има някакъв проблем в разбирането ми кажете

- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
driverguide3 написа:Идеята ми е следната.Да си закупя друга 2-ка с двигател 1.8Т или да си намеря само двигател за моята.Жал ми е да се разделям с нея.Какво мислите?Ще стане ли добре номера?Отделно колко е един 1.8T двигател с борд и скоростна?Нали те се водеха KR?Извинявам се ако съм задал глупаво въпроса.Ако има някакъв проблем в разбирането ми кажете
Не си играй с преправяне намери си ВР6 Г2 за 5000-6к и ще си много по-добре просто това е по-различна кола от нашите малолитражки... Виж там ще имаш и клима и хидравлика еле па ако е Синхро ще цепиш мрака.. Пък после по нея може да си правиш каквото искаш и ти е кеф, сега ако искаш да хвърляш пари и да си с масло по ръцете по цял ден това е друга бира...
-
- Автомобил:
- Двигател:
StS написа:driverguide3 написа:Идеята ми е следната.Да си закупя друга 2-ка с двигател 1.8Т или да си намеря само двигател за моята.Жал ми е да се разделям с нея.Какво мислите?Ще стане ли добре номера?Отделно колко е един 1.8T двигател с борд и скоростна?Нали те се водеха KR?Извинявам се ако съм задал глупаво въпроса.Ако има някакъв проблем в разбирането ми кажете
Не си играй с преправяне намери си ВР6 Г2 за 5000-6к и ще си много по-добре просто това е по-различна кола от нашите малолитражки... Виж там ще имаш и клима и хидравлика еле па ако е Синхро ще цепиш мрака.. Пък после по нея може да си правиш каквото искаш и ти е кеф, сега ако искаш да хвърляш пари и да си с масло по ръцете по цял ден това е друга бира...
Добре.Ще те послушам.Значи VR6...другият по-добър двигател е ?
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
driverguide3 написа:StS написа:driverguide3 написа:Идеята ми е следната.Да си закупя друга 2-ка с двигател 1.8Т или да си намеря само двигател за моята.Жал ми е да се разделям с нея.Какво мислите?Ще стане ли добре номера?Отделно колко е един 1.8T двигател с борд и скоростна?Нали те се водеха KR?Извинявам се ако съм задал глупаво въпроса.Ако има някакъв проблем в разбирането ми кажете
Добре.Ще те послушам.Значи VR6...другият по-добъ
р двигател е ?
Нещо не те разбирам...по-добър за Г2 от 2.9 няма.... иначе избора си е твой...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”