CD passat B5
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами моето го поръчах от e-bay с един колега от форума и с доставката ми излезе 200лв. Купих си и една флашка за 30лв и всичко е перфектно. Монтирах си го сам.. изобщо не е трудно. Сложих си го в жабкарта и е закачено на тавана на самата жабка. Имената на песните не се изписват, но тъй като самия касетофон го възприема като чейнджър е нормално да не ги изписва. Можеш да си качиш 6 отделни папки ( диска ) като името на папката трябва да е от CD01 до CD06. Във всяка папка може да си качиш колкото песни ти искаш. Можеш да си ги сменяш напред назад, коя папка ( диск ) да ти свири, но кофтито му е че дадена песен не може да се превърти напред във времето. Всичко се командва от самия касетофон. Това е идеалното решение .. преди да разбера за тая джаджа бях тръгнал да слагам DVD, но като разбрах че мога да си слушам MP3 и на оригиналния касетофон се отказах. Някой ако иска може да го види как седи в колата. Не пречи изобщо. Поздрави!
- Петър2008
- Автомобил: Passat 5.5
- Двигател: AVF
10x колега,
принципно за 200лв си струва, най - вече че ще запазя стилния интериор вътре
Така и ще го направя ама след някой др месец че сега сам на тема ГИ
и бая ще се изръся
А пък и щом си успял да го вържеш сам значи не е нещо от вишата Математика
Чудясе в комплекта дали дават и букси за връзка с оригиналния касетофон ?
Поздрави
принципно за 200лв си струва, най - вече че ще запазя стилния интериор вътре
Така и ще го направя ама след някой др месец че сега сам на тема ГИ
и бая ще се изръся
А пък и щом си успял да го вържеш сам значи не е нещо от вишата Математика
Чудясе в комплекта дали дават и букси за връзка с оригиналния касетофон ?
Поздрави
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
преди малко си монтирах такова устройство и на моята кола,монтажът е повече от елементарен има 2 кабелчета едното е маса а друго букса вкарваща се на мястото на тази от чейнджъра определено си заслужава единственото което дразни е ,че наистина не могат да се превъртат песни,а аз както съм постоянно на сетове от по 100-на минути песента е кофти...
И аз съм на мнение ,че е по добре всичко да си с оригиналния дизайн ...имах пайнер 8 серия от старата ми кола който беше цветен ,после едно двд на ланзар от отварящите се ,но е леко неудобно заради панела за управление на климатроника...
И аз съм на мнение ,че е по добре всичко да си с оригиналния дизайн ...имах пайнер 8 серия от старата ми кола който беше цветен ,после едно двд на ланзар от отварящите се ,но е леко неудобно заради панела за управление на климатроника...
- plamen_iv
- Автомобил:
- Двигател:
Да питам и аз,от къде да си намеря кабел да си вържа GAMA ІV и ченджър Matsushita,тъй като имам ченджъра?Омръзна ми да слушам радио,затова не се сдържах да поискам съвет.
Последна промяна от plamen_iv на Нед 02 ное 2008 22:10, променено общо 1 път.
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kakto e kazal kolegata Toni v komplekta ssi ima vsichko - shtipki za vadeneto na kasetofona, kabeli i card reader imashe pri men. Tuk v sofiq se prodavat v nqkvo magazinche v geo milev ako ne se luja, no vse pak vij saita koito sum postnal nqkolko mneniq nazad. Ako ima neshto svirkai ... Shte ti pomogna s kakvoto moga. Pir montaja samo vnimavai kak svalqsh jabkata che ima malkki shtipki koito se chupqt
Sry za latinicata ama pisha ot telefon i nqma kak da pisha na kirilica. Pozdravi !