Засичат ли Ви когато Ви видят,че сте с Голф ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Zoran » Чет 30 окт 2008 16:06

dermeister написа:
Zoran написа:не ме засичат, а аз засичам само гадните бакшиши и никога не ги пускам - Закон е при мен, след като един от тях ме прееба и висях при едни куки почти 1час. От тогава само ги преебавам по улиците. :twisted: :twisted:

Супер, ся като те засече някой мъж с черна коса, почни да засичаш всички мъже с черна коса. :lol:

отношението е само към тях, даже почти винаги пускам сички останали :lol:

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Чет 30 окт 2008 16:06

аз засичам повече, понякой път ме пускат , друг път не, и аз така
иначе каквато и кола да караш винаги ще те засичат

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 30 окт 2008 16:09

дреме му на някой....че съм с голф...с други думи едва ли на някой в забързаният ден му пука кой с каква кола е....по-скоро ми пука кой как кара...

Lyubaka
Автомобил:
Двигател:

Re: хаха

Мнениеот Lyubaka » Чет 30 окт 2008 16:13

GOLF III PLAY STATION3 написа:...ще ме напсува задето искам да му мина в лентата......

Едва ли някой те засича точно защото си с Голф... А това минаване в лентата АКО го правиш без мигач и грубо и нагло не можеш да очакваш усмивка и кимване...

Потребителски аватар
GOLF III PLAY STATION3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GOLF III PLAY STATION3 » Чет 30 окт 2008 16:15

Lyubaka написа:
GOLF III PLAY STATION3 написа:...ще ме напсува задето искам да му мина в лентата......

Едва ли някой те засича точно защото си с Голф... А това минаване в лентата АКО го правиш без мигач и грубо и нагло не можеш да очакваш усмивка и кимване...

С мигач колега винаги...е имало и случаи без но за престрояване винаги давам жмигавац! :idea:

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Чет 30 окт 2008 16:19

до сега не ми се е случвало да ме засекът за това ,че карам голф :roll: ...мисля ,че ако не се праЙш на рейсър с мръсен поглед и заплашителен вид на пубер,докато си правиш кефа с голфа(или пък друга кола) няма да има проблем. е има и друг вариянт да те нервират без да има причина и да те избутват от пътя :twisted: ...но това е друга тема :wink:

Lyubaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lyubaka » Чет 30 окт 2008 16:28

GOLF III PLAY STATION3 написа:
Lyubaka написа:

С мигач колега винаги...е имало и случаи без но за престрояване винаги давам жмигавац! :idea:

Е, в такъв случай явно си попаднал на изнервени шофьори(то в тия задръствания кой ли не е...). Едва ли е било заради голфа...

Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Чет 30 окт 2008 16:28

Всички засичат, независимо с каква кола си ти или засичащия. Вярно към Голфовете имат малко по специално отношение, но това е поради общоприетият факт, че щом си с голф си проЗ селянин или квартален киселяк. Мен до сега не са ме засичали, даже ме пускат като помоля любезно, а не като се бутам като последния киртак. В интерес на истната и аз пускам много хора, дори на моменти се хващам, че съм прекалено толерантен на пътя, щото от много виждам само тъп поглед (след като съм го пуснал да мине, щото задръства цялото движение), няма мерси, няма нищо. Така че не знам дали изобщо си заслужава да се пуска някой...

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 30 окт 2008 16:35

обикновенно аз съм в ролята на засичащия :wink:

Потребителски аватар
valeto 150hp
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valeto 150hp » Чет 30 окт 2008 16:55

Нямало е някакви по-сериозни засечки.Иначе се е случвало.

Потребителски аватар
vw_derby
Автомобил: audi a4
Двигател: AFN

Мнениеот vw_derby » Чет 30 окт 2008 17:36

засичат ме много ясно,щото са т****и.Но то си е от човека ,има и такива дето ме пускат. Но има и Голфаджий като този когато бах със служебната баничарка и чакам на Орлов мост да светне зелено,застанал той до мене и нещо гледа.Колегата вика гледай го този как ни геда(странно),аз му викам "а той чете надпидите на колата".Да,ама не.Тръгваме ние на зелено и си карам аз в средна лента на Цариградско посока Плиска.По едно време го гледам този същият голф как неговата задница е на моята предница и започва да ме избутва от пътя.Едвам овладях баничарката да не вляза във спирката на БТА, където имаше около 20-тина човека,които видяха навреме какво става и започнаха да бягат към Борисовата градина.Добре че се разминахме тогава, че трябваше да го намера и :076: :076: :bishop .

Та по темата има голфаджий и голфаджий

Потребителски аватар
Masserati
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Masserati » Чет 30 окт 2008 17:46

Постоянно :lol:

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Чет 30 окт 2008 20:09

Определено като съм с голфа се намират разни "кисели дупета" наоколо от време на време.. :lol:
И другата крайност- с джипа повечето са мишлета, всичко си е мирно и тихо.. :roll:

Много интересна е човешката психика..
Колко му трябва на човек, за да е културен на пътя...???

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Чет 30 окт 2008 20:10

Мен не ме засичат. Само аз засичам.... нали знаете.... :lol:

Майтапа на страна. Засичат си ме редовно но не им се връзвам.
Забелязах, че повечето засечки стават от неадекватно шофиране....
Да речем караме по околовръстното и някои си от насрещното трябва да завие на ляво и да мине през твоята лента и хем извършва маневрата в последния момент хем я извършва бавно.... и направо.... :twisted:

Потребителски аватар
Jovani
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovani » Чет 30 окт 2008 21:00

Колеги според мене не е от колата, аз като видя че някой се мъчи да наглее на мой гръб го мачкам до последно(без значение мерцедес ли е голф ли, или трабанче), някой път даже изпреварвам и връщам маневрата, и съответно когато някой си го прави както си му е реда с мигач и културно си го пускам и го поздравявам даже. Според мене ако всички са по-толерантни и карат по правилник движението ще е много по спокойно. И внимавайте да не ме засечете че като съм със служебната не ми пука много много и съм отмъстителен :twisted:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”