Сервизът на Fens_ - ПРОЧЕТЕТЕ! - поредния ИЗМАМНИК

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobby_ » Пет 31 окт 2008 0:59

fens_ написа:Галин се казвам , гошето ми викат ,

Галинеееее ?!?!? Гошеееееее?!?!?! започваш да ме дразниш!!!!!
Не си мисли че ще си поплювам много. Има поне 2ма които аз знам че са изпатили от теб! И така както се развиват нещата май ще се наложи и аз да се намеся.

Два пъти вече ти казах : "осъзнай се..." ама ти май не разбираш от дума! Все пак решихме да рискуваме с Форда и повярвай ми вече не знам как да удържам фронта и да не дразня някои хора (които със сигурност познаваш добре.... а и те те познават .....!)

Помисли си правилно какво правиш и къде се движиш!!!
Аз (слава богу) не съм усетил лошо от теб но ме боли за Форда много .....
Там са наляти мнооого пари и ефекта е налице! не ми се занимава да снимам и показвам след 3 пребоядисвания на какво прилича колата а и не ми е работа. НО МЕ ДРАЗНИШ МНОГО КАТО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ ИНАТИШ И МАМИШ!!!!!!!!! Изкараха ти 100 кирливи ризи а ти ..... пак...

имаше един лаф: "всяка грешка на майстора се заплаща от клиента! " ти явно действаш под този надслов. ама мисля че това трябва да спре!!!

за тези 3 пребоядисвания и този "течен кит" който уж си налял ....трябва колата поне 1 година да няма ръжда нали? е ИМА!!!! Колко пъти ти казаха да пооправиш фалцовете???? пак са само на база колко литра боя отидоха???? Много ми е интересно как колата е на петна? Сигурно щото я пръскаш като със спрей.......
Аз дето не съм бил никога бояджия но съм гледал достатъчно хора как пръскат ще пръсна колата по-добре!!! Най малкото щото ще се старая колата да е като с фабрична боя!!!! СЪС СТАРАНИЕ И ВНИМАНИЕ КЪМ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ СЕ ПОСТИГА ДОБРОТО КАЧЕСТВО!!!!

ако продължаваш да лъжеш ще се намесят още 2ма човека!!!!!!!!

Накрая ей така за опита ще направя един калник от черния голф дето има чукнат ръб отпред .... ше го изправя и боядисам със спрей от железарията и като пръскам ще е пред сервиза (на възможно най прашната улица под ореха и мухите!
В момента калника е черен металик! за цвета .... пак ще е черен ама акрил от спрей .... щото на тъмен цвят с личат най-много дефектите!!!!

.........и само не искам после да говориш че пръскаш в камера!!!!!!!!!!!

Фен си ама ...... ще те видиме какъв мъжкар си!!! не на тупаници или други глупости а на ДОБЛЕСТ

Явно не си се замислял че тук има 2000 човека от цяла България които имат разнородни професии и връзки които ако се впрегнат могат да ти съсипят живота!!! Едни са ненормално агресивни и ще те потрошат.... други са неприлично богати връзкари, трети са всестранно развити, а за много амбициозните и влюбени в колите си ....МНОГО СА..... всичките тези хора съчетават една сила която ти не можеш да смачкаш с двете си ръце и ума (който май е изветрял) а връзките на хората тук са непредвидими!

това което правиш е възможно най глупавата реакция от теб!

Нямаш никакви шансове за победа в този казус при положение че има 5 човека свидетели и 5 човека изпатили подкрепени с документи и .....
Увърташ се в лъжи и измами и сам не знаеш колко по-лошо става със всеки ден в който не си осъзнал какво се случва!
Ти си знаеш какво правиш!!!!! Като цяло губиш!!!!

следва продължение.....

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пет 31 окт 2008 9:03

Този юнак въобще регистриран ли като фирма? Плаща ли данъци и осигуровки? Касова апарат има ли? Бележки издава ли? Сервизът легитимен ли е?
Любо,
освен на КЗП защо не звъннеш на ХЕИ и на икономическа?

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Пет 31 окт 2008 9:09

groznika написа:Този юнак въобще регистриран ли като фирма? Плаща ли данъци и осигуровки? Касова апарат има ли? Бележки издава ли? Сервизът легитимен ли е?

Вчера му писах 3 лс-та с този въпрос и няколко телефонни позвънявания. Нито лс получих, нито вдигна телефона. Гледам днес ми е писал и на въпроса ми Добър ден пак, как се казва фирмата ви , отоговора беше:
dobar den , kajete s kakvo moga da bada polezen ?

:036:

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Пет 31 окт 2008 9:58

хах аз казах lyubobg да дойде да си вземе парите тои не иска банкови сметки щял да дава и нз си кви глупости ... еми негова си работа ...

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 31 окт 2008 10:13

спри се бе! в геймлофт нямате ли си работа?!
mod edit: Vizor

програмист едит: не

Последна промяна от Ivailo на Пет 31 окт 2008 11:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Пет 31 окт 2008 10:37

fens_ написа:хах аз казах lyubobg да дойде да си вземе парите тои не иска банкови сметки щял да дава и нз си кви глупости ... еми негова си работа ...

Мога да посоча 1 милион причини поради, които само банкова сметка е варианта. Ти си решаваш.

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Пет 31 окт 2008 11:45

fens_ написа:imam firma spokoino serviza ne e nikak nelegalen imam kasov aparat plashtat se danaci i t.n. no ne mislq 4e trqbva da vi podklajdam intrigata v temata ..
et"de***-Ali*** Ius******"
bustrad :****42050
mol:"Ali*** Ius"
a btw tva che sled 3 ls-ta ne sam ti otgovoril zna4i 4e ne sam bil na kompiutara ... imam si dostata4no rabota za da si gubq vremeto tuk ..

p.p. aide mojesh da go kopirash v temata :D c c c ....

Колегата разреши да корипам и аз копирам mhihi
От това фундаментално лс излиза, че този сервиз е пълен фантом. Отделно фирмата му няма булстат, а бустрад mhihi Да не говорим, че и дори и по тези данни които посочва такава фирма няма. Та така, освен всичко друго и сериозни данъчни престъпления.
Фенсчо, Фенсчо такъв автогол си вкара, че представа си нямаш :lol:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 31 окт 2008 11:53

Така.. с Роси си поговорихме малко.. освен, че такива идиотщини няма.. интересува ме Любо да каже на какво се е разписал за колата си
все пак му е дал някакъв документ нали така?
любо нали се сещаш, че без документ трудно ще направиш каквото и да било
та ми е интересно.. все пак там трябва да пише някакво име на фирма.. място .. човек или каквото и да било там аз да докажеш, че той ти е правил колата пред съдебни органи примерно
интересно ми е дали има някакво инфо за "фирмата" му

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Пет 31 окт 2008 11:57

Документ нямам никакъв, разписах се на 1 тетрадка на която беше записано какво ще се ремонтира по колата и за какви пари.

Ама това не е проблем :D

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Пет 31 окт 2008 12:04

Vizor написа:Така.. с Роси си поговорихме малко.. освен, че такива идиотщини няма.. интересува ме Любо да каже на какво се е разписал за колата си
все пак му е дал някакъв документ нали така?
любо нали се сещаш, че без документ трудно ще направиш каквото и да било
та ми е интересно.. все пак там трябва да пише някакво име на фирма.. място .. човек или каквото и да било там аз да докажеш, че той ти е правил колата пред съдебни органи примерно
интересно ми е дали има някакво инфо за "фирмата" му

Запазете накак постовете на fens_ той си признава,че lуubobg си е правил колата при него...
p.s само на мен ли ми прави впечетление,че часовника на форума не е върнат с един час :roll:
Часовника е оправен :wink: даже имах и 2 л.с как да го оправя :D Вече като имам въпрос,ще го задавам в темите за fens_ :lol:

Последна промяна от lucky7o на Пет 31 окт 2008 12:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 31 окт 2008 12:28

Върнат е просто не си си оправил тайм зоната от профила.. но това е друг въпрос
мисълта ми е следната .. трудно ще докажеш от някакъв форум и някакъв ник дето си пише глупости.. че ти е правил колата..
разписвания на тетрадки.. тая тетрадка сигурно е разпалила на баба печката вече

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Пет 31 окт 2008 14:04

Господа - моля за спокойствие.
Мисля, че ме познавате и не съм ви разочаровал досега с борбата срещу подобни измами :wink:

Също така с постовете си сте ми повече от вреда отколкото ползва.
Ако някой има конкретни съвети моля за ЛС

Потребителски аватар
npu3pak
Автомобил: VW Passat B6 4Motion
Двигател:

Мнениеот npu3pak » Пет 31 окт 2008 14:07

lyubobg написа:Също така с постовете си сте ми повече от вреда отколкото ползва.

Тогава за какво пусна цялата тема? :roll:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 31 окт 2008 14:08

май е крайно време за ключ.
Темата ще си стои, но няма смисъл от повече коментари според мен
Любо, ако искаш да дописваш нещо за развитието на нещата - ЛС

Потребителски аватар
LILO&STICH