fens_ написа:Галин се казвам , гошето ми викат ,
Галинеееее ?!?!? Гошеееееее?!?!?! започваш да ме дразниш!!!!!
Не си мисли че ще си поплювам много. Има поне 2ма които аз знам че са изпатили от теб! И така както се развиват нещата май ще се наложи и аз да се намеся.
Два пъти вече ти казах : "осъзнай се..." ама ти май не разбираш от дума! Все пак решихме да рискуваме с Форда и повярвай ми вече не знам как да удържам фронта и да не дразня някои хора (които със сигурност познаваш добре.... а и те те познават .....!)
Помисли си правилно какво правиш и къде се движиш!!!
Аз (слава богу) не съм усетил лошо от теб но ме боли за Форда много .....
Там са наляти мнооого пари и ефекта е налице! не ми се занимава да снимам и показвам след 3 пребоядисвания на какво прилича колата а и не ми е работа. НО МЕ ДРАЗНИШ МНОГО КАТО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ ИНАТИШ И МАМИШ!!!!!!!!! Изкараха ти 100 кирливи ризи а ти ..... пак...
имаше един лаф: "всяка грешка на майстора се заплаща от клиента! " ти явно действаш под този надслов. ама мисля че това трябва да спре!!!
за тези 3 пребоядисвания и този "течен кит" който уж си налял ....трябва колата поне 1 година да няма ръжда нали? е ИМА!!!! Колко пъти ти казаха да пооправиш фалцовете???? пак са само на база колко литра боя отидоха???? Много ми е интересно как колата е на петна? Сигурно щото я пръскаш като със спрей.......
Аз дето не съм бил никога бояджия но съм гледал достатъчно хора как пръскат ще пръсна колата по-добре!!! Най малкото щото ще се старая колата да е като с фабрична боя!!!! СЪС СТАРАНИЕ И ВНИМАНИЕ КЪМ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ СЕ ПОСТИГА ДОБРОТО КАЧЕСТВО!!!!
ако продължаваш да лъжеш ще се намесят още 2ма човека!!!!!!!!
Накрая ей така за опита ще направя един калник от черния голф дето има чукнат ръб отпред .... ше го изправя и боядисам със спрей от железарията и като пръскам ще е пред сервиза (на възможно най прашната улица под ореха и мухите!
В момента калника е черен металик! за цвета .... пак ще е черен ама акрил от спрей .... щото на тъмен цвят с личат най-много дефектите!!!!
.........и само не искам после да говориш че пръскаш в камера!!!!!!!!!!!
Фен си ама ...... ще те видиме какъв мъжкар си!!! не на тупаници или други глупости а на ДОБЛЕСТ
Явно не си се замислял че тук има 2000 човека от цяла България които имат разнородни професии и връзки които ако се впрегнат могат да ти съсипят живота!!! Едни са ненормално агресивни и ще те потрошат.... други са неприлично богати връзкари, трети са всестранно развити, а за много амбициозните и влюбени в колите си ....МНОГО СА..... всичките тези хора съчетават една сила която ти не можеш да смачкаш с двете си ръце и ума (който май е изветрял) а връзките на хората тук са непредвидими!
това което правиш е възможно най глупавата реакция от теб!
Нямаш никакви шансове за победа в този казус при положение че има 5 човека свидетели и 5 човека изпатили подкрепени с документи и .....
Увърташ се в лъжи и измами и сам не знаеш колко по-лошо става със всеки ден в който не си осъзнал какво се случва!
Ти си знаеш какво правиш!!!!! Като цяло губиш!!!!
следва продължение.....