Вклю4ване на вентилатора за охлаждане на двигателя
Вклю4ване на вентилатора за охлаждане на двигателя
К олеги кога се вклю4ва вентилатора за охлаждане на двигателя! При колко градуса.При мен не съм видиал да се вклю4и .Как да разбера дали работи.Става въпрос за vw polo 1.0 1988г. Благодаря
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Първо като я загрееш си пипни двата дебели муркуча, които влизат в радиатора. Когато ти загрее и долният колкото горния, тогава може вече следва да очакваш и перката. На таблото вероятно ще ти показва все едно и също - това й е работата. Тъкмо ще провериш и дали ти работи добре термостата - първо загрява само горният мъркуч, след това долният.
lrlmodo написа:snupeca написа:Някъде към 90-95гр
А баштам някъде - това с една степен, че има и перки с две степени
Брат-нека първо колегата да отговори на въпроса :има две коли със сходни проблеми...или една на която е объркал годината...
Колега Farai-всъщност кое е вярното от тва което съм написал?За да знаем тези с по-старите коли какво да пишем
Farai написа:К олеги кога се вклю4ва вентилатора за охлаждане на двигателя! При колко градуса.При мен не съм видиал да се вклю4и .Как да разбера дали работи.Става въпрос за vw polo 1.0 1988г. Благодаря
Farai написа:Искам да питам дали се подменя температурния датчик на таблото на VW POLO 1.0 98г. или се сменя цялото табло.Моля дайте някакви предложения
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”