Мнения за изпускателна система FK
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:Милене Pacesetter-а колекторите са 400лв
100 за термолента
из ебай можеш да си вземеш що годе добро колекторче за читави парички според мен и ще се вмести в 500-те лева
то ако става за въпрос и един правен е около 400лв но до колко е издържлив и до колко върши работа,можеме само да си гадаеме...тия ибейските са като от тенекия за капачки..това си е мое мнение де,не искам да обидя никого
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:колекторче за 500 лева с лента само от усата или бейа ...транспорт до тука труден ......и това само хедърса .... ами останалата генерация..... и стига бе YED ..... ХАХА
Епа виж ги .. МК2 ги продава
колко са издържливи .. е определено няма да са като суперспринт.. ама ще си околекторя на цената на един суперспринт.. и моята кола.. и на дядо ми .. и на майка ми синхрото

- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:5 банички на 5 човека ми е логикатаа не 1 паржола на един
+ това ако ги нямаш парите за паржолата какво ще ядеш ?! ще събираш 5 дена за паржола, а няма да ядеш 5 дена банички ?!
твоята логика СПОРЕД МЕН е крива
прав си .. разни хора .. разни идеали
добре-добре..успокой се..изкупи целия ибей,всичко там е супер
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
gas написа:Vizor написа:5 банички на 5 човека ми е логикатаа не 1 паржола на един
+ това ако ги нямаш парите за паржолата какво ще ядеш ?! ще събираш 5 дена за паржола, а няма да ядеш 5 дена банички ?!
твоята логика СПОРЕД МЕН е крива
прав си .. разни хора .. разни идеали
добре-добре..успокой се..изкупи целия ибей,всичко там е супер
не ми разбра мисълта..
мисълта ми е, че като няма пари .. и няма възможност да си купи суперспринт.. защо примерно не си направи един или пък не си купи някой по-евтин ?!
и на мене ми се кара със суперспринт (тоест вече май няма как.. освен крайно и резонатори) но просто това е живота

не искам да споря с теб.. дори и е препоръчително.. доста като мен са ти минали през ръцете и знаеш от опит.. аз ти казвам какво е от моята гледна точка..
но смея да твърдя, че по ибей има доста добри попадения