Показание на температурата
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
имам два датчика боднати на тръбата за антифриза излизаща от двигателя. Намират се точно под дистрибуторната капачка.
Единия е с 4 кабела другия е с 2.
Днеска ще ги гледам и да меря.... На мене най ми прилича на контактен проблем, който може да се окаже и горе в самото табло...Щом при повторно подаване на контакт се оправя всеки път... е то се оправя след известно време пак се появява... Бе вчера по пътя София - Варна ми разказа играта 10 пъти спирах ....
Единия е с 4 кабела другия е с 2.
Днеска ще ги гледам и да меря.... На мене най ми прилича на контактен проблем, който може да се окаже и горе в самото табло...Щом при повторно подаване на контакт се оправя всеки път... е то се оправя след известно време пак се появява... Бе вчера по пътя София - Варна ми разказа играта 10 пъти спирах ....
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Излиза че май само аз съм изкярил от нов темп-датчик - обортите ми като освободя от скорост се нормализираха /1150/мин./. Иначе, докато на променихме центровката, пак се меняха на празен ход. Сега всичко заспа, но все пак оставихме 262-а ома на крачето дето отива към компа, щото без тях при включени фарове оборотите бяха много ниски /но стабилни/и като загасях фаровете, колата гаснеше. Пиша това за да ви кажа, че старият датчик си беше изправен при всички тестове, но неизвестно защо, колата поддържаше високи обороти, освободена от скорост.
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да споделя какво стана все пак... Не стигнаха до диагностика... Извадих буксите на датчиците и ги почистих, пръсках ги и със контактен спрей... При ваденето поразмърдах малко датчиците, не съм ги вадил....
След тази процедура до сега врътнах 600 км уреда показва нормално...
Надявам да се размина само с това, че идва зима и най-малко ми се бърника по охладителната система.
След тази процедура до сега врътнах 600 км уреда показва нормално...
Надявам да се размина само с това, че идва зима и най-малко ми се бърника по охладителната система.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”