VW TOURAN
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Stivi написа:Не искам изобщо това което казвам да се взима за чиста монета,но в един брой на Авто Билд статията за Турана беше озаглавена -"Моят дом беше сервиза!"
Но това е за първия модел !
Колеги....когато произвеждаш 10000000 коли на година може да се случат някоя друга дефектна бройка...нали за това има гаранция..иначе за сега са ок...да видим какво ще стане с Г6...
- jafaar
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: VW TOURAN
Позлвах известно време Touran служебен с метанова уредба. Нов автомобил, няма от какво да се оплаква човек. При 160км/ч на магистралата вози стабилно и не се мъчи мотора, че и още иска. С GTI-то ще скъсам на старт но над 120км/ч Турана е класи над Г3-ката
Малко твърдо вози, ако сте свикнали на гъзария.
Разхода на гориво е без коментар - 25лв София-Бургас с порядъчна средна скорост.
Единствен недостатък, който ме подразни е малкия бензинов резервоар - едва 10 литра. Слезнеш ли на юг от Бургас и свърши ли метана си всеки ден в бензиностанцията за по 6-7 литра зареждания

Разхода на гориво е без коментар - 25лв София-Бургас с порядъчна средна скорост.
Единствен недостатък, който ме подразни е малкия бензинов резервоар - едва 10 литра. Слезнеш ли на юг от Бургас и свърши ли метана си всеки ден в бензиностанцията за по 6-7 литра зареждания

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VW TOURAN
karim написа:Колеги,
откраднаха Турана и съм като болен................
Много лошо...дано поне имаш застраховка, която да го изплати....макар че не е същото после.
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”