Някой колега слагал си там ксенон ?
Аз постоянно карам на халогени,а не на къси.
Има ли смисъл да слагам или не ?
Някакви съвети и препоръки ?
Г4-Ксенон на халогените
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
ако имаш ксенони на късите и дългите според мен е безмислено да си слагаш, ще ти кажа защо...просто можеш да си ползваш халогените за дневни светлини и да не си хабиш ксенона...аз нямам намоите фарове изобщо опция за халоген, но моите приятели правят така през деня си карат на халогени, а вечер си пускат ксенона...
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Ще взема да кандидатствам за полицай после ще дам една торба пари за да стана катаджия и по цял ден ще спирам и ще пиша актове на такива дето блещят какви ли не светлини насреща за едната гъзария. Направо ми се драйфа от тези халогени а сега пък и ксенон .....! ТОВА СА ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА ХОРАААА СПРЕТЕ СЕ !
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Целта ми е да ми е осветен по-добре пътя през нощта,не е от гъзария...
Халогените не са само за мъгла колега Stivi,като ги пусна тях и късите имам доста по-добра осветеност на пътя през нощта.
По твоята логика като има само 2 или 3 пъти в годината мъгла ли да си пускам халогените ???
Може да имаш в предвид,че на някой колеги халогените светят доста кофти и заслепяват всички,но мойте са регулирани и не преча на никой....
Все пак питах някой дали е слагал,щом не си защо спамиш ???

Халогените не са само за мъгла колега Stivi,като ги пусна тях и късите имам доста по-добра осветеност на пътя през нощта.
По твоята логика като има само 2 или 3 пъти в годината мъгла ли да си пускам халогените ???
Може да имаш в предвид,че на някой колеги халогените светят доста кофти и заслепяват всички,но мойте са регулирани и не преча на никой....
Все пак питах някой дали е слагал,щом не си защо спамиш ???

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:Ще взема да кандидатствам за полицай после ще дам една торба пари за да стана катаджия и по цял ден ще спирам и ще пиша актове на такива дето блещят какви ли не светлини насреща за едната гъзария. Направо ми се драйфа от тези халогени а сега пък и ксенон .....! ТОВА СА ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА ХОРАААА СПРЕТЕ СЕ !

-
- Автомобил:
- Двигател:
Dead man написа:Халогените не са само за мъгла
Напротив!
Dead man написа:като има само 2 или 3 пъти в годината мъгла ли да си пускам халогените ???
Да - така пише в закона!
Dead man написа:Може да имаш в предвид,че на някой колеги халогените светят доста кофти и заслепяват всички,но мойте са регулирани и не преча на никой....
Така казват всички.
Dead man написа:Все пак питах някой дали е слагал,щом не си защо спамиш ???
Защото си тъпак и дразниш.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Stivi написа:Ще взема да кандидатствам за полицай после ще дам една торба пари за да стана катаджия и по цял ден ще спирам и ще пиша актове на такива дето блещят какви ли не светлини насреща за едната гъзария. Направо ми се драйфа от тези халогени а сега пък и ксенон .....! ТОВА СА ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА ХОРАААА СПРЕТЕ СЕ !

- LiRiX
- Автомобил: SEAT LEON
- Двигател: AUS 2001
Според мен не е добра идея ксенон в халогенните. Но каквото си решиш. И не забравяй да НЕ ги включваш при отсъствие на МЪГЛА. Независимо, че ти усигоряват допълнитена видимост. Само тровиш очите на колегите си.
И само да вметна, че правилно регурираните(халогенни) гледат надолу, а не направо.
И само да вметна, че правилно регурираните(халогенни) гледат надолу, а не направо.
Последна промяна от LiRiX на Съб 01 ное 2008 18:19, променено общо 1 път.
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
Dead man написа:kok12 написа:Аз имам,надвечер си карам само на халогенките(ксенон).Вечер ги спирам и пускам късите (ксенон)
Немисля,че преча на някой
А заслепяваш ли някой докато караш ?
На колко келвина са ти ?А през нощта как е ?
Той откъде да знае дали заслепява ... разни му присветкат от време на време така без причина.
Не е ясно защо ... неразбрани хора
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”