Питанка , таблетки за казанчето на пръскалките
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Питанка , таблетки за казанчето на пръскалките
Днес попаднах на интересни таблетки(6 на брой в опаковка),марката е DEKRA, Немска. Една таблетка се разрежда в 1 до 4 литра вода и прочиства пръскалките а и също така почиства по добре стъклото. Гледах го тва чудо в Бриколаж на цена 9.90лв и се чудих много дали да опитам, дори се предлага с три аромата. Въпроса ми е някой ползвал ли е този продукт и дали наистина има разлика в почистването на стъклото, за което естественно играят голяма роля и чистачките?
- DimitarBT
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: 2E
- Контакти:
аз таз чудесия от теб я чувам колега.може и да върши работа.като стана въпрос за чистачки, аз пък в омв-то на хемус видях чистачки има някаква дъгообразна форма и някак си пластични бяха.май са на бош или на шампион не съм сигурен.ситроена на баща ми е с такива чистачки и чистят много добре.почудих се малко защото цената им беше от порядъка на 40-50 пари 

- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Ами таблетките са 6 което прави общо 24 литра течност което си е на далавера,защото готова течност с съмнителен произход и качество 4л. е повече от 3 лв.
Наистина не прочетох дали са произведени от Декра или са тествани от нея , но са Немски въпросните таблети и смятам че са качествени. За марката Декра нямам какво да кажа, нямам наблюдения освен че беше спонсор в Ф1 и Шуми носеше марката на шапката си
А ,на колегата с чистачките , това са безшарнирни чистачки или както им викат ,банани.... има такива и доста по евтини и със същото качество.Последно видях такива на бензиностанция Петрол и бяха около 9 лв.

А ,на колегата с чистачките , това са безшарнирни чистачки или както им викат ,банани.... има такива и доста по евтини и със същото качество.Последно видях такива на бензиностанция Петрол и бяха около 9 лв.

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Извинявам се ако на някой темата му се струва безмислена.Аз избягвам да пускам теми просто ей така ,което личи и от броя им. Интересно ми беше дали някой е ползвал въпросните таблетки и какви са му отзивите за този продукт,за мен нов и непознат.Далеч съм от мисълта да занимавам някого с глупости и още повече да влизам в некви ненужни приказки.
Моля някой модератор да тривне темата щото явно на къде отиват нещата
Моля някой модератор да тривне темата щото явно на къде отиват нещата

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
ISRalien написа:ш ало нема триете!
Темата си е хавтомобилна и аз се интересувам от ефекта.
Има ли зимни, да не ми замръзнат цицките на голфа
Няма зимни само едни са, на които пише че отпушва маркучите и самите пръскалки за това се използва главно. Взех за половера, че задната не пръска ама

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”