или на двувратия е по къс тавана
въпрос за таван на Голф2
- beni barzia
- Автомобил:
- Двигател:
въпрос за таван на Голф2
колеги я кажете става ли таван от двуврат на четириврат голф 2,става въпрос за тапицерията отвътре с кората
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
lucky7o написа:Разлика има единствно там където е колонката на вратата,има съвсем лека извивка,която като я покриеш с уплътнението няма нужда да е на колонката,тъй като не се вижда !! Размера на тавана е 1 към 1maniaka написа:lucky7o написа:ето ти човека http://vwclub.bg/forum/profile.php?mode ... e&u=117718 с черния таван от гти с шибидах2врат е,ама аз също взх един двуврат и става добре
Е добре де колега то има разлика в корите на 2тия и 4тия как ще стане?Търсенето продължава
Никой ли не иска да ми вземе парите
П.С от джета не става бая по къс е
- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
незнам какво го правите,че нестава аз освен да съм го свалил от 2-ка,но да е бил от четиривратка,че ми стана
От джета не става (само да кажа,ако някой се чуди,без значение 2 или 4 врати) Става само там дето има едни извивки,който се спускат на колонките на вратите не съвпадат,но те са около 1 см и ги закриват уплътненията на вратите 
от опит
аз направих тази машинация,взех от 2 врат а моя е 4врат.проблема които ще срещнеш е при задната врата и колонката.
пре задната врата имаш доста изрязване защото е по извит на долу самия таван отколкото при 4ри вратия.
а при самата колонка трябва да си много прецизен ....
като цяло става но е голямя играчка...и наи малката небрежнос може да батише тавана.
надявам се да сьм помогнал..
пре задната врата имаш доста изрязване защото е по извит на долу самия таван отколкото при 4ри вратия.
а при самата колонка трябва да си много прецизен ....
като цяло става но е голямя играчка...и наи малката небрежнос може да батише тавана.
надявам се да сьм помогнал..
-
cvetanov_77
- Автомобил:
- Двигател:
-
cvetanov_77
- Автомобил:
- Двигател:
аз карам комби и имах малък проблем със тавана но го оправих,един приятел си сменя целият таван на бмв-то, отиде със жена си в един магазин за платове избра худав плътен плат и го залепи със хелметекс стана като нов,питах за моят проблем една тапицерка каза 100-150лв и била работата с материалите за лепене на цял таван
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”