И така... днес реших да пробвам да ги сменя тези крушки и първия ми съвет към всички които възнамеряват да се пробват е да си осигурят 3 часа свободно време, огромна доза търпение..., а и да - едната крушка струва 10лв
Ще споделя моя опит пык дано ви спестя малко време
Свалянето на самата духалка става по следния начин - взимате две прави отвертки, сравнително тънки и почвате да напъвате отгоре и отдолу, иска се доста сила, но друг начин няма. Духалките имат няколко зъбчета отгоре и няколко отдолу, които трябва да се освободят от таблото. Това е сравнително лесната част. Немската инжинерна мисъл е била неистово дълбока, когато е мислила захвата на "крушките"...,
значи там където сым сложил първата стрелка трябва да вкарата нещо като тел, но твърда, аз използвах стоманена. Съжалявам че не направих повече снимки, но се бях изнервил адски много. Та телта трябва да я вкарате в едно, като полукръг, около 2 сантиметра навътре. Оставяте я там и след това с една малка отвертка, започвате да напъвате нагоре едно малко зъбче, през това което изглежда като "Г" (втората стрелка).
И така живот и здраве

трябва да изкарате светилото, което си върви с фасонката (не може да се отдели), която пък от своя страна е също толкова специфична, колкото и начина на свалянето й. Аз си ги закупих от ХААС Пловдив за скромната сума от 10лв едната
Дерзайте !!!