Циферблати и осветление
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
от Ауди форума: "... искам да ги направя напечатани със специални мастила, които не пропускат светлина .... и така да се получат като оригиналните на вид! проблема до сега беше, че се режеха на плотер , но на места цифрите са много малки и ги криви , а аз искам да създам съвършенния продукт! .... и почти съм го създал!
ще се радвам на всякаква помощ и предоставени контакти! ..."
Мога да ти подам една идея за светлонепропускливо отпечатване. Направи си файла (векторен) експортни го в .eps или .pdf и отиди в някое студио за експонация на филми за офсет или сито печат. Плаките на които се експонира са прозрачни а експонираното изображение е почти 100% светонепропускливо. Дано съм бил полезен. Успех!
ще се радвам на всякаква помощ и предоставени контакти! ..."
Мога да ти подам една идея за светлонепропускливо отпечатване. Направи си файла (векторен) експортни го в .eps или .pdf и отиди в някое студио за експонация на филми за офсет или сито печат. Плаките на които се експонира са прозрачни а експонираното изображение е почти 100% светонепропускливо. Дано съм бил полезен. Успех!

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И сега след като не получих отговор на ЛС от господина със 150 кинта...
сега малко уточнения:
http://www.cooltronix.com/shop/en-gb/dept_3.html
ей тук колеги хвърлете по един поглед....
в ebay същите тези хора продават тези удоволствия 10х20 см за скромната сума 10-12 долара, и то на купи веднага цена.
И тъй като съм зъл гении, ще си поръчам, такова удоволствие, и ако е това което го описват, после ще отида в някоя прилична фирма да ми направят едно фолио, което да го изрежа, и да го пренеса върху светещият материал, после ножичката, острото ножче....
на финалната права, ще пусна резултата от моят труд, след което, ще дам на някой фен на електрониката да направи захранващата джаджа, за да не се плаща и за нея разходи по доставка от Джоджоландия....
След което ще пусна едно HOWTO + як снимков материал
За сега сумата за 1 километраж мисля, че ще лепне на около
- 15$ = 24.75 - за светещият кит
- 5 кинта за фолио
- 3 кинта за нафта до пощата и фирмата за фолио
и ще стъпи на
32.75 + цигари и интернет изхабен /къде служебен къде домашен/
35 кинта!!!!!!!
Колега xtuners много Ви благодаря за информацията която не получих...
поне сега ще ви накарам да свалите цените до толкова доколкото е нормално....
Разчитайте на същият пост по форумите в България...
Мисля, че до месец ще е ясно за какво говорим...
Стискайте палци
сега малко уточнения:
http://www.cooltronix.com/shop/en-gb/dept_3.html
ей тук колеги хвърлете по един поглед....
в ebay същите тези хора продават тези удоволствия 10х20 см за скромната сума 10-12 долара, и то на купи веднага цена.
И тъй като съм зъл гении, ще си поръчам, такова удоволствие, и ако е това което го описват, после ще отида в някоя прилична фирма да ми направят едно фолио, което да го изрежа, и да го пренеса върху светещият материал, после ножичката, острото ножче....
на финалната права, ще пусна резултата от моят труд, след което, ще дам на някой фен на електрониката да направи захранващата джаджа, за да не се плаща и за нея разходи по доставка от Джоджоландия....
След което ще пусна едно HOWTO + як снимков материал
За сега сумата за 1 километраж мисля, че ще лепне на около
- 15$ = 24.75 - за светещият кит
- 5 кинта за фолио
- 3 кинта за нафта до пощата и фирмата за фолио
и ще стъпи на
32.75 + цигари и интернет изхабен /къде служебен къде домашен/
35 кинта!!!!!!!
Колега xtuners много Ви благодаря за информацията която не получих...
поне сега ще ви накарам да свалите цените до толкова доколкото е нормално....
Разчитайте на същият пост по форумите в България...
Мисля, че до месец ще е ясно за какво говорим...
Стискайте палци

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ludia написа:...само да не забравиш инфото, което обеща
Абе ша стане ве..
http://cgi.ebay.com/Neon-Plasma-Foil-DI ... dZViewItem
ей виж кой за сега държи най-големият бид...
Ще изчакам да видя дали не мога да го взема по-тънко, ако не стане направо на buy now цена и до 1-2 седмици, трябва да ми е в ръцете.. надявам се...

еййй сега ми дойде на акъла..
ще пускам платен сайт, пускаш едно СМС че за 2 кинта, и едно флашче ти показва ква е хавата за километражи за 150 кинта:)

- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
http://bgphoto.net/photos/5845/o632756429672187500.JPG
Тва е моето табло. Отгоре е с 2 светлодиода -бели. На дисплеите е без бленда с по един диод по слабичак. Кофти е, че се получва точка от диода, но като се матира с шкурка точката поизчезва малко.
Тва е моето табло. Отгоре е с 2 светлодиода -бели. На дисплеите е без бленда с по един диод по слабичак. Кофти е, че се получва точка от диода, но като се матира с шкурка точката поизчезва малко.
- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
Наште табла, като не са със задно светене са много кофти за преправяне, но със светещото фолио и нови циферблати става супер.Проблема е , че трябва да се инвестират повече пари.
Последна промяна от bobcho на Сря 15 фев 2006 23:36, променено общо 1 път.