защото загуби в 2 състезания без да има винаDan4ote написа:Veso101 написа:Tyan написа:и аз харесвам Алонсо повече ....но не можеш да кажеш за Хамилтън че кара като баба ..той е най агресивният пилот в момента ..просто днес трябваше да завърши което значи да не рискува
Това състезание кара като баба , а не по принцип, можеше да си вземе нещата в ръце и да финишира трети, тогава никой нямаше да му пречи до последния завой та да стават уговорки.
Плюс това така и не си взима поука от грешките, като беше мокро 5 пъти се хлъзга на един завой по-един и същи начин, на 6тия щеше да е фатално, ама нямахме тоя късмет.
Абе циганска работа.
Въпроса може да бъде зададен не защо Хамилтън е карал като баба, а защо Маса трябаше в последното състезание да разчита на други.
Формула 1, сезон 2008
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
group® написа:
Дано на Мерцедес им уври главата и махнат Ковалайнен
Що бе, виж как хубавичко, бавничко си кара момчето.
Шегувам се, Ковалайнен е поредният преебан в отбора на Макларън , както стана миналата година с Алонсо.
Колата се прави като за Хами и баста.
Както вече казах, нали е запъртъчето на Рон.
А ако някой мисли че Ковалайнен е бавен, нека погледне Race of the champions 2004 , където победи Шумахер.
Теодор, не бъразай, ФИА има последната дума.
- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
Dan4ote написа:Veso101 написа:Tyan написа:и аз харесвам Алонсо повече ....но не можеш да кажеш за Хамилтън че кара като баба ..той е най агресивният пилот в момента ..просто днес трябваше да завърши което значи да не рискува
Това състезание кара като баба , а не по принцип, можеше да си вземе нещата в ръце и да финишира трети, тогава никой нямаше да му пречи до последния завой та да стават уговорки.
Плюс това така и не си взима поука от грешките, като беше мокро 5 пъти се хлъзга на един завой по-един и същи начин, на 6тия щеше да е фатално, ама нямахме тоя късмет.
Абе циганска работа.
Въпроса може да бъде зададен не защо Хамилтън е карал като баба, а защо Маса трябаше в последното състезание да разчита на други.
правилно и аз съм на същото мнение!
Браво все пак на Хмилтън!

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Veso101 написа:group® написа:
Дано на Мерцедес им уври главата и махнат Ковалайнен
Що бе, виж как хубавичко, бавничко си кара момчето.
Шегувам се, Ковалайнен е поредният преебан в отбора на Макларън , както стана миналата година с Алонсо.
Колата се прави като за Хами и баста.
Както вече казах, нали е запъртъчето на Рон.
А ако някой мисли че Ковалайнен е бавен, нека погледне Race of the champions 2004 , където победи Шумахер.
Теодор, не бъразай, ФИА има последната дума.
- Даже и на FIA ще се види нанагорно да оспори титлата с някое измислено обвинение че ръкавиците са му били по големи от разрешените примерно
- FaTDoG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Теодор го каза най-правилно, квото и да спорите шампиона е един,догодина е далеч да ми правите коментари...
На въпроса по нагоре към мен, пак ще се повторя, ако бяхте на мястото на Хами и вие така щяхте да карате, ама цял шампионат мачка нали, опече си работата отрано и готово, за кво да рискува, така се прави, премерен риск... Някой хора трябва да се замислят и като са си в собствения автомобил за премерения риск...
Догодина ще е още по интересно.
На въпроса по нагоре към мен, пак ще се повторя, ако бяхте на мястото на Хами и вие така щяхте да карате, ама цял шампионат мачка нали, опече си работата отрано и готово, за кво да рискува, така се прави, премерен риск... Някой хора трябва да се замислят и като са си в собствения автомобил за премерения риск...
Догодина ще е още по интересно.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Интересно състезание за завършек на сезона. Титлата се реши в предпоследния завой, което беше супер. Иначе малко латино ми беше цялата история, като ми показваха ту сем. Маса, ту сем. Хамилтън.
Честита титла на Хамилтън - както бях писал и преди - шампионът е един. Как с колко - това вече няма значение.
Честита титла на Хамилтън - както бях писал и преди - шампионът е един. Как с колко - това вече няма значение.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”