та значи възможно ли е на поло със старото табло с уредите да се сложи новото ( за полото от гаража става въпрос 1.9 дизел ) намерих една тема в която някой беше писал че става но дали е така не знам ( дали буксите отзад на старото ще станат на новото и всичко ще си работи ) ако някой е сменял и знае дали всичко е едно към едно ще съм му много благодарен да пише
смяна на таблото с уредите на поло 6н
- Milanski
- Автомобил: VW Golf 4 110
- Двигател:
смяна на таблото с уредите на поло 6н
здравейте колеги имам следния въпрос ако някой е правил подобно нещо
та значи възможно ли е на поло със старото табло с уредите да се сложи новото ( за полото от гаража става въпрос 1.9 дизел ) намерих една тема в която някой беше писал че става но дали е така не знам ( дали буксите отзад на старото ще станат на новото и всичко ще си работи ) ако някой е сменял и знае дали всичко е едно към едно ще съм му много благодарен да пише
- koki^
- Автомобил:
- Двигател:
за километража
колега не стават въобще мн разлики имат вкл и буксите
-
vesselino
- Автомобил:
- Двигател:
Re: смяна на таблото с уредите на поло 6н
Става да се смени цялото таболо.Аз съм сменял - става въпрос за цялото арматурно табло + инсталацията на това табло което ще слагам.
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Буксите няма да станат ,на твоето е една 28 пинова ,а на новото табло са две букси 32 пинови (макар на едната да се ползват само двата пина)!Но ако новото табло го вземеш със буксите си и дадеш на няйкой дето е в час със жичките ще ти го направи. Освен това по форма са малко различни двете табло и може да имаш неприятности с нагласянето им
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Новото , хич не влиза в старото
Пробвах , не става , ако ставаше , буксите са най-малкия проблем
Пробвах , не става , ако ставаше , буксите са най-малкия проблем
- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
Ми колега..единственото ти решение е да си купиш ЦЯЛО арматурно табло с инсталация и прочие...
Ама заради едното разположение на уредите (километраж, обортомер, ниво на гориво и температура на водата) не си струва май май...
Ама заради едното разположение на уредите (километраж, обортомер, ниво на гориво и температура на водата) не си струва май май...
- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
И аз имам един въпрос. Предварително се извинявам че ползвам темата на колегата ама въпроса ми е горе долу сходен: Може ли табло от 6N2 да се сложи на 6N или хич не става?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”