автомивка на самообслужване
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
автомивка на самообслужване
тия на ОМV са големи изедници, вече са намалили секундите на автомивката на половина. Попитах момчетата там и ми казаха че от 110сек са станали 66. Цената за измиване и там се увеличи, но пак май си е най-тънка.
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: автомивка на самообслужване
carmaniak написа:тия на ОМV са големи изедници, вече са намалили секундите на автомивката на половина. Попитах момчетата там и ми казаха че от 110сек са станали 66. Цената за измиване и там се увеличи, но пак май си е най-тънка.
Да колега времето е намалено но вече можеш да работи машината и с 0,50ст. и за 1,50 можеш пак да си измиеш колата ако не е много мръсна.С две думи има голяма лапаница и затова вдигат цената с 0,50ст сега 110сек. ще пускаш 1,50лв.

- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
е да, да си се занимаваш си е кеф, но така като на ОМВ и кефа ти развалят, защото трябва да бързаш (пък и неудобството да си имаш метално левче си е преживяване понякога).
Мамка му, за всичко бързаме - за работа, да се приберем, да свършим задачи всякакви, е поне да си измия колата няма да ми развалят кефа с тея секундомери!
Мамка му, за всичко бързаме - за работа, да се приберем, да свършим задачи всякакви, е поне да си измия колата няма да ми развалят кефа с тея секундомери!
- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:
bomber написа:Oxyde написа:
п.с иначе на Аванти автомивката е доста добра,аз там си ходя още от преди ОМВ и е предостатъчно времето което ти дава 1то левче
Къде е тя
В Люлин,бул.Сливница по посока към метро 2 като отиваш ,мисля че се пада 2-3 светофара преди околовръстното,няма как да не я видиш,бакшишите пълнят метан там

carmaniak написа:да на другите автомивки ти измиват колата , но за развлечение и сам да се позанимаваш с колата си е кеф
другите я измиват за 10лв,аз за 3лв

Върни се в “ОФФ-Топик - други”