Вода в купето - Проблема разрешен

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
radomirsl
Автомобил:
Двигател:

Вода в купето - Проблема разрешен

Мнениеот radomirsl » Пет 10 окт 2008 20:40

Здравейте! Имам следния проблем, след последния дъжд забелязах, че пред задната седалка, зад пътника е мокро. Прочетох всичко, което е писано за подобни проблеми, но в почти всички теми се споменава за наличие на вода пред седалката на пътника. Някой може ли помогне с идеи? Не ми се вярва, че от запушен отводнителен канал може да стигне чак до задната седалка, тъй като предната е суха. Polo-то е 96г, двигател 1.6.

Последна промяна от radomirsl на Пон 03 ное 2008 19:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 10 окт 2008 20:59

стига,стига :lol:
Виж си и уплатненията на стъклата :wink:

Потребителски аватар
kr0tal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kr0tal » Пон 13 окт 2008 11:20

Може може ... една кофичка 7 лита почти я напълних :lol: но това преди да разбера причината де.Беше ми счупена поставката за въздушния филтър към купето. И без да беше много задръстен много много канала пак си се напълни колата качествено :) така че провери и там какво се случва.

nikiks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

вода в купето

Мнениеот nikiks » Пон 03 ное 2008 16:53

проблема ти е в задния ляв стоп колега и аз имах същия проблем. Водата от покрива на колата се стича назад точно под сапака покрай стоповете и ако щипките на стопа ти не са щракнати се мокри мокета в багажника а от там и задната седалка а пък да не говорим за резервната гума там е направо езеро

Потребителски аватар
radomirsl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот radomirsl » Пон 03 ное 2008 19:56

Проблема е решен! След като почистих отводнителния канал отпред в дясно, където се беше събрала една шепа кал и смених филтъра на купето, който се беше разпаднал проблема беше разрешен. Само незнам как водата е стигнала до пространството пред задната седалка. Благодаря за мненията по въпроса!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”