Де*ба гадните мангусти мръсни...Ама тея са били 2-3 човека,за да изнесат толкова матриал.Добре де,значи са разбили твоята врата,а общата врата на мазетата,а входната врата на блока ли е,къща ли е...
Ловя бас,че некой ги е видял,ама му е треперикала шундата и си е свил да зяпа некъде...А бе като ги е страх да се месят,то поне да сигнализират у полицията...

Нямам думи....Обран.......
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
connor cane написа:...
Между другото преди години бях се хванал да свалям кората на старият пасат пред блока, и както си клечах там чух, че по улицата се приближава някаква кола, но не работи двигател, обръщам се и какво да видя

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
От подадения сигнал в 5 РПУ вчера,огледа се проведе днес малко преди обяд.
Всичко беше описано, (за какво ли ),но хубавото е че при огледа на цялото мазе и другите помещения бяха намерени 2 от новите ми зимни 16ки и всички 6 стелки от пежото.Ура....Нещата са били подготвени за изнасяне тези дни...
Крадците са може би телефонните техници,който имат ключ от общата врата на мазетата и достъп по всяко време...
Другото което се останови при огледа е че има още 5 разбити мазета и други незначителни липси.
Засега...
Вече се примирих поне малко,ама сън не ме лови...
Аз съм на мнение че пари се изкарват,но здраве не се купува.

Всичко беше описано, (за какво ли ),но хубавото е че при огледа на цялото мазе и другите помещения бяха намерени 2 от новите ми зимни 16ки и всички 6 стелки от пежото.Ура....Нещата са били подготвени за изнасяне тези дни...

Крадците са може би телефонните техници,който имат ключ от общата врата на мазетата и достъп по всяко време...
Другото което се останови при огледа е че има още 5 разбити мазета и други незначителни липси.

Вече се примирих поне малко,ама сън не ме лови...
Аз съм на мнение че пари се изкарват,но здраве не се купува.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Dead man написа:Аз съм на мнение че пари се изкарват,но здраве не се купува.
Точно за това не се ядосвай, липсите лека полека ще ги възстановиш. Довечера ше те взема, пак покрай дружбата и перкаме към седмичната на младост

А между другото в какво помещение намериха другите гумички?
ТИ намери ли нещо чуждо (на някой комшия) покрито в твойто мазе?
Така е колега, това за здравето. Мен ми крадяха дървата за зимата, пък бях турил уж як катинар. Ся на климатици, освен да се качат до четвъртия етаж по стената. Затуй, гуми, джани, всичката посуда у мойта месторабота, в склада. Ама не всеки може тъй. Все пак, тия дето са го извършили са сигурни в две неща: Не са случайни хора и или действат по сигнал или са те следили бая време, какво внясяш и изнасяш, което е малко вероятно. Да разбият такава система с ключалки и т.н.....
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
ALESYZ написа:Така е колега, това за здравето. Мен ми крадяха дървата за зимата, пък бях турил уж як катинар.
Ха ха ха един познат по този повод беше накупил от онези много големите пиратки /тип артилерийски гръм/ и си играеше да прави дупки в дървата и да маскира вътре от тези изненадки. За съжаление по цял ден е на работа и не е имал удоволствието да чуе някой салют но каза че са спрели да изчезват цепеници

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
miki84 написа:Верно бе къде ги намериха тези работи?
Да не би да е някой твой съсед и другите работи вече да ги е шитнал на пазара.
Не е съсед,де да беше...
Или техниците по телефоните,или тези по парното....Просто са си разпределили нещата ми по цялото мазе,все пак го познават доста добре.И като имат възможност изнасят малко по малко...

- Golfer_pz
- Автомобил:
- Двигател:
колега и аз ти съчувствам
дано им изсънат рацете на тия гомнари
и на мен преди 2 седмици ми разбиха гаража (и голфито беше вътре) и ми откраднаха 4 чисто нови летни нископрофилни гуми с джантите OZ 16'' и за капак ми отворили багажника и ми откраднали крика
а в моя багажник има музика за 1500лв и не са я барнали. Обаче набарам ли ги тия, ще ги сабират с лупата от зимята
П.С: извинявам се за ОФФ-а

П.С: извинявам се за ОФФ-а

Върни се в “ОФФ-Топик - други”